Громадські обговорення кандидатури Сідельник Євгенії Ігорівни на посаду старости у Волицькому старостинському окрузі

  • 2520

Фото без описуРава-Руська міська рада інформує про проведення громадського обговорення у формі опитування громадян кандидатури Сідельник Євгенії Ігорівни на посаду старости у Волицькому старостинському окрузі Рава-Руської міської територіальної громади, яке відбудеться 31 жовтня 2021 року о 12:00 год. у приміщені Народного дому, що знаходиться за адресою: вул. Шкільна, 36, с. Волиця, Львівський (Жовківський) район, Львівська область.

Ініціатор громадського обговорення у формі опитування громадян – міський голова Іван Івануса.

До громадського обговорення у формі опитування громадян запрошуються жителі відповідного старостинського округу. Право голосу на громадському обговоренні мають тільки жителі відповідного старостинського округу, які є громадянами України і мають право голосу на виборах, виборча адреса (реєстрація) яких віднесена до території відповідного старостинського округу. Інші учасники обговорення, які не зареєстровані на території старостинського округу, беруть участь у громадському обговоренні без права голосу.

Для реєстрації особам необхідно пред’явити паспорт громадянина України (тимчасове посвідчення громадянина України - для осіб, недавно прийнятих до громадянства України).

Рава-Руська міська рада Львівського району Львівської області 0916044160

ІНФОРМАЦІЯ
про кандидатуру на посаду старости Волицького старостинського округу
Рава-Руської територіальної громади

СІДЕЛЬНИК Євгенія Ігорівна народилася 26 серпня 1981 року. Проживає у селі Волиця Львівського (Жовківського) району Львівської області.
У 1996 році закінчила навчання у середній загальноосвітній школі І-ІІ ступенів села Волиця Жовківського району Львівської області та вступила до Червоноградського професійно-технічного училища № 55, займається підприємницькою діяльністю.
Одружена, виховує троє дітей. Чоловік Сідельник Іван Степанович – займається підприємницькою діяльністю.
До адміністративної та кримінальної відповідальності не притягувалась.
Займається громадською та благодійною діяльністю , бере активну участь у суспільному житті села.