Запрошуємо до громадського обговорення кандидатур на посаду старости села Нової Кам'янки

  • 1390

Шановні мешканці Новокам’янського старостинського округу!

Фото без описуРава-Руська міська рада інформує про проведення громадського обговорення у формі консультацій з громадськістю у Новокам’янському старостинському окрузі Рава-Руської міської територіальної громади. Громадське обговорення ініціативи буде проведено у формі опитування громадян у період з 11 листопада 2021 року по 18 листопада 2021 року.

На посаду старости у Новокам’янському старостинському окрузі Рава-Руської міської територіальної громади претендують два кандидати: Гарасим Роман Васильович та Ребець Ярослав Федорович.

Ініціатор громадського обговорення у формі опитування громадян – міський голова Іван Івануса.

Громадське обговорення буде проводитись у формі опитування громадян шляхом подворового обходу Новокам’янського старостинського округу. Право голосу на громадському обговоренні мають тільки жителі відповідного старостинського округу, які є громадянами України і мають право голосу на виборах, виборча адреса (реєстрація) яких віднесена до території старостинського округу. Інші учасники обговорення, які не зареєстровані на території даного старостинського округу, беруть участь у громадському обговоренні без права голосу. 

Для реєстрації особам необхідно пред’явити паспорт громадянина України (тимчасове посвідчення громадянина України - для осіб, недавно прийнятих до громадянства України).

Рава-Руська міська рада Львівського району Львівської області тел. 0916044160.

 

ІНФОРМАЦІЯ
про кандидата на посаду старости Новокам’янського старостинського округу Рава-Руської територіальної громади

Фото без описуГАРАСИМ Роман Васильович народився 23 серпня 1993 року. Дошкільні роки провів у с. Нова Кам’янка Жовківського району Львівської області. У 2000 році вступив до першого класу Львівської державної комунальної середньої загальноосвітньої школи №1. У 2008 році отримав свідоцтво про базову загальну середню освіту. Протягом 2008-2011 рр. навчався у Львівському технікумі м’ясної та молочної промисловості Національного університету харчових технологій. У 2009 році отримав Атестат про повну загальну середню освіту. У 2011 році закінчив Львівський технікум м’ясної та молочної промисловості НУХТ за спеціальністю «Бухгалтерський облік» і здобув кваліфікацію молодшого спеціаліста з бухгалтерського обліку. У 2011-2014 рр. навчався на ЗФ НУХТ у м. Львові. У 2011-2013 рр. працював на посаді лаборанта у Регіональному навчально-науковому центрі Національного університету харчових технологій.
У 2014 році закінчив Національний університет харчових технологій і отримав базову вищу освіту за напрямом підготовки «Облік і аудит» та здобув кваліфікацію бакалавра з обліку і аудиту (Диплом бакалавра з відзнакою). З 2014 року і по цей час займається активною громадською діяльність. Є Головою Громадської організації «Рух Тверезих Галичан». У 2015-2020 рр. працював помічником депутата Львівської міської ради Чуниса Д.Ф. на громадських засадах. Сімейний стан – неодружений. До адміністративної та кримінальної відповідальності не притягувався.

 

ІНФОРМАЦІЯ
про кандидата на посаду старости Новокам’янського старостинського округу Рава-Руської територіальної громади

Фото без описуРЕБЕЦЬ Ярослав Федорович народився 09 грудня 1966 року. Дошкільні роки провів у с. Нова Кам’янка Жовківського району Львівської області. У 1974 році вступив до першого класу Новокам’янської середньої школи. У 1984 році отримав свідоцтво про освіту. Протягом 1985 - 1987 рр. – служба в армії. У 2012-2016 рр. навчався у Львівському регіональному інституті державного управління при Президентові України. У 1987-1992 рр. працював налагоджувачем на Львівському мотозаводі. У 1988-2002 рр. працював на шахті №4 УкрЗахідВугілля: підземний електрослюсар, пізніше – у відділі постачання.
У 2004-2010 рр. – приватний підприємець. З 2010-2020 рр. – сільський голова Новокам’янської сільської ради Жовківського району. Партійність: безпартійний. Сімейний стан – одружений.