Розпочато ремонт дороги Рава-Руська - Річки

  • 2269

Фото без опису19.11.2021 року депутатом Львівської обласної ради Демчиною Романом Івановичем була організована робоча зустріч за участю керівництва Служби автомобільних доріг у Львівській області (Яблонський Ю.В., Крупа В.), ПП «Дрог-Буд» (Яцек Саліта), представників Рава-Руської міської ради (Холява П.З., Зінько Р.В.) щодо ремонту дороги Т-14-04 сполученням Червоноград – Рава-Руська на ділянці від м. Рава-Руська до с. Річки.

В результаті проведеної зустрічі було прийнято рішення розпочати роботи на вказаній ділянці дороги ще в 2021 році, і вже сьогодні 25.11.2021 року ПП «Дрог-Буд» здійснює перевезення техніки в с. Річки та розпочало роботу з фрезерування дороги.

Рава-Руська міська рада висловлює подяку Службі автомобільних доріг у Львівській області (Березі О.І., Яблонському Ю.В., Крупі В.) та депутату Львівської обласної ради Демчині Роману Івановичу за сприяння та взаєморозуміння, в результаті чого ще один населений пункт Рава-Руської міської територіальної громади буде забезпечений якісним сполученням.

 Надіємось на подальшу плідну співпрацю.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису