Медпрацівники Рава-Руської лікарні отримають доплати з міського бюджету

  • 973

Фото без описуЗ бюджету Рава-Руської міської ради спрямовано кошти на преміювання медичних працівників Рава-Руської лікарні.

Відповідні рішення ухвалили депутати міської ради на засіданнях XVI та XVII позачергових сесій 17 та 24 грудня 2021 року.

Так, 17 грудня депутати передбачили відповідні кошти у рішенні Про внесення змін до показників бюджету на 2021 рік, а 24 грудня ухвалили Програму Фінансової підтримки КНП «Рава-Руська лікарня» для реалізації ефективного функціонування системи охорони здоров'я при наданні  медичної допомоги населенню на 2021 рік.

Зокрема, 1 млн. 221 тис. 900 грн. спрямовано з місцевого бюджету на  матеріальне стимулювання працівників КНП «Рава-Руська лікарня» за сумлінне та якісне виконання поставлених перед ними завдань, забезпечення належного рівня медичного обслуговування, виконавчої та трудової дисципліни у період поширення  вірусу COVID-19.

Зазначимо, у вересні, з нагоди Дня працівника освіти, з бюджету Рава-Руської міської ради було виплачено 100% винагороди вчителям закладам освіти Рава-Руської громади.