Об’єднуючись легше втілювати ідеї

  • 423

Фото без опису21 лютого закінчився етап подання заявок на Конкурс проєктів регіонального розвитку.

Спільно з Добросинсько-Магерівською сільською радою подано проєкт «Євроколія 1435. Держкордон – Рава-Руська».

15 лютого 2022 року АТ «Українська залізниця», Львівська обласна державна адміністрація, Рава-Руська міська рада, Добросинсько-Магерівська сільська рада підписали Меморандум про взаємодію та співробітництво щодо реалізації спільних заходів із відновлення європейської колії на відрізку Рава-Руська – Держкордон (Гребенне).

17 лютого 2022 року очільники зазначених громад підписали договір про співробітництво територіальних громад у формі реалізації спільних проєктів.

Метою загального проєкту є створення ефективного міжнародного залізничного сполучення між Польщею, країнами Євросоюзу та Україною в умовах активно зростаючих політичних, економічних та соціальних зв’язків.

Дана заявка є першим етапом та включає в себе виготовлення проектно-кошторисних документацій на «Реконструкцію колійного розвитку станції Рава-Руська та колії перегону Рава-Руська – Держкордон (Гребенне) в межах Львівської області» та «Реконструкція приміщення пасажирської будівлі залізничної станції в м. Рава-Руська пл. Двірцева,11».

Також, Рава-Руською міською радою на даний Конкурс було подано проєкт «Капітальний ремонт Волицького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Рава-Руської міської ради Львівського району Львівської області (Частина даху)».