ОГОЛОШЕННЯ ПРО ЗБІР ІДЕЙ ПРОЕКТІВ до Стратегії розвитку Рава-Руської міської територіальної громади на період до 2027 року

  • 814

Рава-Руська міська рада за сприяння Департаменту економічної політики Львівської обласної військової адміністрації та за експертної підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» розробляє Стратегію розвитку Рава-Руської міської територіальної громади на період до 2027 року (далі – Стратегія). Найважливішим етапом розробки Стратегії є пропозиції з боку представників громади (юридичних та фізичних осіб) ідей проектів, які дозволять сформувати операційну частину Стратегії. Ідеї проектів буде відібрано, проаналізовано та пріоритезовано експертною групою з розробки Стратегії. За результатами цієї роботи будуть визначені джерела фінансування найважливіших для громади проектів.

Запрошуємо усіх зацікавлених у розвитку Рава-Руської громади: представників місцевого самоврядування, місцевих органів державної влади, громадські організації, установи та організації усіх форм власності запропонувати ідею (ї) проекту (ів), які дозволять реалізувати завдання Стратегії. Ідеї проектів будуть оцінюватись за таким критеріями:

1.    Кількість осіб, що отримають вигоду від реалізації проекту.
2.    Економія бюджету або збільшення надходжень до бюджету.
3.    Вплив на здоров’я, довкілля та якість життя.
4.    Вартість проекту та наявні джерела фінансування.
5.    Тривалість реалізації проекту та сталість результатів.
6.    Вплив на згуртованість громади, підвищення людського потенціалу. 

Проектна ідея має бути представлена у формі, що додається (додаток 2).

Проектна ідея стосується одного завдання із Стратегії розвитку Рава-Руської громади (ознайомтеся з переліком завдань Стратегії у додатку 1 до цього оголошення).

Проектну ідею має бути надіслано не пізніше 11 листопада 2022 року до 17.00.
Заповнені форми надсилайте до відділу економіки та інвестицій Рава-Руської міської ради ел. адреса: vid.ekonom.ravamrada@gmail.com з поміткою «До Стратегії». 

Якщо у Вас виникли питання, звертайтесь, будь ласка, до відділу економіки та інвестицій, ел. адреса: vid.ekonom.ravamrada@gmail.com, тел. (03252) 44-888,  начальник відділу Василина Сідельник, тел. +38 (097) 900-41-03, 

Дивіться приклад заповнених форм проектних ідей наприкінці документу в додатку 3. Не обмежуйте себе потенційно можливими сферами реалізації проєктів у додатку 1. Головне, щоб Ваша проєктна ідея відповідала завданням.

Ми чекаємо на Ваші ідеї та пропозиції. 
Ваша думка важлива для нас.