Востаннє до свого дому повертається наш Захисник, у зв'язку з цим Рава-Руська громада 12-13 серпня оголошує Днями жалоби!

  • 1554

Фото без опису

13 серпня, орієнтовно о 14:00 год кортеж з тілом Захисника прибуде у Раву-Руську, перша зустріч відбудеться біля каплички у центрі міста. Далі кортеж вирушить до церкви у селі Забір'я, де відбудеться парастас та Чин Похорону.

Просимо жителів гідно зустріти нашого Захисника, який поклав своє життя за нашу свободу і незалежність України у війні з російськими окупантами та провести його в останню дорогу!

З метою вшанування пам’яті загиблого та відповідно до розпорядження міського голови Рави-Руської міської ради №132 від 11 серпня 2023 року, у Рава-Руській міській територіальній громаді 12-13 серпня 2023 року оголошено Днями жалоби.

Всім підприємствам, установам та організаціям на знак жалоби за загиблим воїном необхідно приспустити Державні прапори України з траурною стрічкою на адміністративних будівлях.

Розважальним закладам та закладам культури Рава-Руської міської територіальної громади відмінити проведення розважально-концертних заходів.

Вічна пам'ять...

Слава Героям!