27 жовтня - День української писемності та мови

  • 141

Фото без опису

 

Сьогодні ми відзначаємо не лише минуле, а й майбутнє нашої країни. Цей день має особливе значення для нас - українців, адже він відзначає нашу культурну спадщину, мовну ідентичність та патріотизм.

Українська мова - це не лише засіб спілкування, але й символ нашої національної єдності. Саме завдяки українській мові ми зберігаємо свою історію, традиції та культуру. Українська мова - це наш національний скарб. Вона об'єднує нас в усіх куточках нашої країни і надає можливість виражати свої думки, почуття та ідеї.

Нехай цей день надихає нас удосконалювати свої знання української мови, підтримувати її вивчення серед молодого покоління та розширювати вживання рідної мови в усіх сферах нашого життя.

Нехай українська писемність завжди береже нашу історію, розкриває наші традиції та допомагає нам розвиватися як нація.

Нехай День української писемності та мови надихає нас вивчати, розвивати та популяризувати нашу рідну мову. Нехай вона завжди залишається живим символом нашої незалежності та патріотизму!

Сьогодні об 11:00 годині 23 рік поспіль відбудеться Радіодиктант національної єдності-2023. Актор Олексій Гнатковський читатиме текст письменниці Катерини Калитко «Дороги України». Доєднуйтесь і відчуйте, як пише Слово вся країна!