Схилімо голови в скорботі та шані, на щиті повертається наш Захисник…

  • 224

Фото без опису

 

Мазурак Володимир Ігорович, мешканець села Рата Рава-Руської міської територіальної громади, загинув 7 квітня в районі населеного пункту Васюківка Донецької області, внаслідок обстрілу позицій противником.

04 листопада, орієнтовно о 13:00 годині кортеж з тілом Захисника прибуде у Раву-Руську, перша зустріч відбудеться біля каплички у центрі міста. Далі кортеж вирушить до церкви Святого Юрія у Раві-Руській, де відбудеться парастас та Чин Похорону. Опісля відбудеться поховання на міському кладовищі Рави-Руської.

Просимо жителів гідно зустріти нашого Захисника, який поклав своє життя за нашу свободу і незалежність України у війні з російськими окупантами та провести його в останню дорогу!

З метою вшанування пам’яті загиблого та відповідно до розпорядження міського голови Рави-Руської міської ради №179 від 03 листопада 2023 року, 03-04 листопада 2023 року оголошено Днями жалоби у Рава-Руській міській територіальній громаді.

Всім підприємствам, установам та організаціям на знак жалоби за загиблим воїном необхідно приспустити Державні прапори України з траурною стрічкою на адміністративних будівлях.

Розважальним закладам та закладам культури Рава-Руської міської територіальної громади відмінити проведення розважально-концертних заходів.

 

Вічна пам'ять!

Слава Герою!