Запрошуємо до громадського обговорення кандидатури старости Новокам’янського старостинського округу Рава-Руської міської територіальної громади

  • 1212

Фото без описуЗапрошуємо до громадського обговорення кандидатури старости
Новокам’янського старостинського округу Рава-Руської міської територіальної громади

Рава-Руська міська рада інформує про проведення громадського обговорення у формі письмового опитування громадян Новокам’янського старостинського округу Рава-Руської міської територіальної громади.

Громадське обговорення буде проведено у період з 27 листопада 2023 року по 01 грудня 2023 року з 10:00 год до 15:00 год в адміністративній будівлі Рава-Руської міської ради, що знаходиться за адресою: Львівська область, Львівський район, с. Нова Кам’янка, пл. Лесі Українки, 1.

На посаду старости у Новокам’янському старостинському окрузі Рава-Руської міської територіальної громади претендує Марко Галина Ярославівна.

Ініціатор громадського обговорення – міський голова Іван Івануса.

Громадське обговорення буде проводитись у формі письмового опитування громадян Новокам’янського старостинського округу Рава-Руської міської територіальної громади.

Право голосу на громадському обговоренні мають тільки жителі відповідного старостинського округу, які є громадянами України і мають право голосу на виборах, виборча адреса місця проживання (реєстрація) яких віднесена до території старостинського округу. Інші учасники обговорення, які не зареєстровані на території даного старостинського округу, беруть участь у громадському обговоренні без права голосу. 

Для реєстрації особам необхідно пред’явити паспорт громадянина України (тимчасове посвідчення громадянина України - для осіб, недавно прийнятих до громадянства України).

За додатковою інформацією Ви можете звернутися за тел. (067) 11 43 505, (063) 11 43 505.

 

ІНФОРМАЦІЯ
про кандидата на посаду старости Новокам’янського старостинського
округу Рава-Руської територіальної громади

Фото без опису

Марко Галина Ярославівна народилася 08 червня 1991 року в селі Нова Кам’янка Львівської області.

Громадянка України.

У 1997 році була зарахована до першого класу Новокам’янської ЗСШ І-ІІІ ступенів. В 2008 році закінчила одинадцять класів цієї ж школи. У тому ж році
вступила до Львівського медичного коледжу на спеціальність «Акушерська справа». В 2012 році закінчила навчання у коледжі.

З 20.07.2015 по 12.06.2018 працювала у районній лікарні у відділенні «Інтенсивної терапії» на посаді медичної сестри.

З 07.02.2019 прийнята на посаду завідуючої ФАП с. Нова Кам’янка.

З 13.01.2021 року по даний час працює в сільській лікарській амбулаторії загальної практики сімейної медицини с. Нова Кам’янка на посаді сестри медичної ЗПСМ.

Сімейний стан –одружена.

Склад сім’ї:
- Марко Андрій Миколайович – чоловік;
- Марко Максим Андрійович 2012 р. - син;
- Марко Данило Андрійович – 2019 р. - син;

Судимостей не має.