Знову болюча звістка… Знову нас покидають найкращі, найдостойніші…

  • 221

Фото без опису

 

9 лютого під час несення військової служби у Житомирській області помер військовослужбовець, равчанин Гладинюк Юрій Дмитрович.

З першого дня повномасштабного вторгнення 44-х річний Юрій став на захист Батьківщини… Гідно і самовіддано ніс службу, міг зробити ще так багато…

Зі скорботою висловлюємо щирі співчуття батькам, брату, сестрі, дружині та дітям. Поділяємо біль великої втрати з рідними Героя!

Сьогоднікортеж з тілом Захисника прибуде у Рава-Руську, проте у звʼязку з проблемами в дорозі, кортеж затримується. Час прибуття - невідомий. Далі кортеж вирушить додому військовослужбовця, де 11 лютого (неділя), о 13:30 годині, розпочнеться Чин Похорону. Опісля - поховання на міському кладовищі Рава-Руської.

Просимо жителів гідно зустріти нашого Захисника та провести Його в останню дорогу!

З метою вшанування пам’яті загиблого та відповідно до розпорядження міського голови Рави-Руської міської ради №32 від 09 лютого 2024 року, 09-11 лютого 2024 року оголошено Днями жалоби у Рава-Руській міській територіальній громаді.

Всім підприємствам, установам та організаціям на знак жалоби за загиблим воїном необхідно приспустити Державні прапори України з траурною стрічкою на адміністративних будівлях.

Розважальним закладам та закладам культури Рава-Руської міської територіальної громади відмінити проведення розважально-концертних заходів.

 

Вічна пам’ять…

 

Слава Герою!