У зв'язку із загибеллю Костів Миколи Миколайовича ...

  • 74

Фото без опису

 

Інформацію оновлено!  Увага! 

 

14 березня, орієнтовно о 12:00 годині кортеж з тілом нашого Захисника Костів Миколою Миколайовичем прибуде у Рава-Руську, перша зустріч відбудеться біля каплички Пресвятої Богородиці у центрі міста. Далі кортеж вирушить до церкви Святого Юрія, де відбудеться парастас та Чин Похорону. Опісля - поховання на міському кладовищі Рава-Руської.

Просимо жителів гідно зустріти нашого Захисника, який поклав своє життя за нашу свободу і незалежність України у війні з російськими окупантами та провести його в останню дорогу!

З метою вшанування пам’яті загиблого та відповідно до розпорядження міського голови Рави-Руської міської ради №53 від 11 березня 2024 року та розпорядження міського голови Рави-Руської міської ради №54 від 12 березня 2024 року, 12-14 березня 2024 року оголошено Днями жалоби у Рава-Руській міській територіальній громаді.

Всім підприємствам, установам та організаціям на знак жалоби необхідно приспустити Державні прапори України з траурною стрічкою на адміністративних будівлях.

Розважальним закладам та закладам культури Рава-Руської міської територіальної громади відмінити проведення розважально-концертних заходів.

 

Вічна пам'ять!

Слава Герою!