Шановні мешканці нашої громади!

  • 94

Фото без опису

 

Хочемо поділитись з Вами радісною новиною. Після багатоденних зусиль та наполегливої праці відповідальних служб, водонапірна вежа, яка впала 21 грудня 2023 року - відновлена! Цей шлях був досить тривалий та складний, проте ми вдячні усім за розуміння та терпіння у зв'язку з цією ситуацією.

Процес відновлення водонапірної вежі розпочався того ж 21 грудня – комунальною службою міста було вжито термінових заходів для усунення наслідків аварійної ситуації та мінімізації негативних наслідків. У першу чергу, було організовано довіз води мешканцям, щоб забезпечити їх основним життєвим ресурсом. Також була проведена комісія з питань техногенної та екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій (ТЕБ і НС) та скликано сесію міської ради, на якій депутати підтримали виділення коштів на закупівлю нової водонапірної вежі - у сумі 2,4 млн. гривень.

Додатково, для забезпечення найефективнішого використання ресурсів було прийнято рішення з'єднати дві частини водопроводу по вулиці Замкнутій в місті Рава-Руська - в одну. Це дозволило мінімізувати проблеми з подачею води та сформувати чіткий графік подачі, який найперше потрібен був для мешканців. Відтоді підрядники та комунальна служба змогли виконувати свою роботу в нормальному режимі.

В святковий день, 7 січня 2024 року, було залито фундамент під нову водонапірну вежу. Опісля цього був потрібний певний час для того, щоб він міцно вистоявся. Це є важливим етапом в будівництві будь-якої споруди, зокрема водонапірної вежі. Й вже 7 березня, в селі Рата, встановили нову водонапірну вежу, працівники підрядної компанії та комунальної служби завершували усі пуско-налагоджувальні роботи. На наступний день розпочались роботи щодо її введення в експлуатацію. Після запуску нової вежі, система водопостачання повністю активована, і вода була успішно подана в домівки мешканців вечором, цього ж дня.

Це була тривала та складна робота, але завдяки спільним зусиллям усіх відповідальних людей, підрядників та комунальної служби нашого міста, ми завершили цю важливу справу.

Тепер, завдяки відновленню водонапірної вежі, ми знову можемо насолоджуватися надійним та безперебійним водопостачанням у нашому місті. Це ще один приклад того, який підтверджує нашу здатність долати будь-які виклики, які з’являються перед нами. Дякуємо Вам за вашу терплячість та розуміння під час цього періоду!

 

Хочемо ще звернутися до Вас з нагадуванням про важливість вчасної сплати за послуги з водопостачання. Саме це дозволяє проводити регулярний технічний облік, планувати потреби у ремонті та модернізації водопровідних систем. Нагадуємо, що вчасна оплата є важливим джерелом фінансування для забезпечення безперебійного функціонування системи водопостачання у нашому місті.

Тому ми щиро закликаємо усіх користувачів сплачувати свої рахунки вчасно. Це допоможе нам забезпечити стабільне та надійне водопостачання для всіх мешканців нашого міста!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису