Кривава війна забрала життя у молодого Захисника з Рава-Руської…

  • 73

Фото без опису

Востаннє до свого рідного дому повертається наш Захисник Кожушко Олександр Сергійович. Його життя обірвалося в районі м. Попасна Сєвєродонецького району, Луганської області.

Будучи відданим військовій присязі на вірність Українському народу, мужньо виконавши військовий обов’язок, військовослужбовець Олександр Сергійович, 09 лютого 1996 року народження, загинув 01 квітня 2022 року. 

Висловлюємо щирі співчуття батькові та матері, а також братові Героя. Поділяємо біль великої втрати з рідними та близькими. Ми завжди будемо вдячні за невимовний внесок у захист нашої країни!  

18 березня, орієнтовно о 12:00 годині кортеж з тілом Героя прибуде у Рава-Руську, перша зустріч відбудеться біля каплички Пресвятої Богородиці у центрі міста. Далі кортеж вирушить до церкви Святого Юрія, де відбудеться парастас та Чин Похорону. Опісля - поховання на міському кладовищі Рава-Руської.

Просимо жителів гідно зустріти нашого Захисника, який поклав своє життя за нашу свободу і незалежність України у війні з російськими окупантами та провести його в останню дорогу!

З метою вшанування пам’яті загиблого та відповідно до розпорядження міського голови Рава-Руської міської ради, 18 березня 2024 року оголошено Днем жалоби у Рава-Руській міській територіальній громаді. 

Всім підприємствам, установам та організаціям на знак жалоби необхідно приспустити Державні прапори України з траурною стрічкою на адміністративних будівлях.

Розважальним закладам та закладам культури Рава-Руської міської територіальної громади відмінити проведення розважально-концертних заходів.

 

Вічна пам’ять і низький уклін Захиснику!