Захід на тему «Патронат над дитиною» в Рава-Руській міській територіальній громаді!

  • 119

Фото без опису

 

У Рава-Руській громаді відбулася успішна зустріч, присвячена темі «Патронат над дитиною». Захід організований Службою у справах дітей Рава-Руської міської ради, спільно з старостами старостинських округів та Центром надання соціальних послуг Рава-Руської міської ради.

Метою даного заходу була популяризація послуги патронату над дитиною, зокрема пошук кандидатів у патронатні вихователі, а також інформування мешканців про сімейні форми виховання.

Учасники зустрічі обговорили різноманітні аспекти патронату над дитиною, від правового та соціального контексту до практичних аспектів його впровадження в місцевому середовищі. Важливою частиною заходу була інформаційна кампанія щодо важливості розвитку сімейних форм виховання та сприяння створенню безпечного, затишного середовища для дітей.

«Патронат над дитиною - це важлива ініціатива, спрямована на захист прав та урахування найкращих інтересів дітей, забезпечуючи їхнє право на виховання в сім’ї або в умовах, які максимально наближені до сімейних. Ми впевнені, що патронат над дитиною є одним з ключових елементів будівництва підтримуючого середовища для дітей, який гарантує їхній захист та розвиток», - зазначила начальник Служби у справах дітей Оксана Ледвій.

Зустріч завершилася захопливою дискусією, під час якої учасники обмінювалися думками та ідеями щодо подальших кроків у реалізації послуги патронату над дитиною в Рава-Руській міській територіальній громаді.

 

У разі прийняття рішення стати патронатним вихователем та за більш детальною інформацією, просимо звертатися до Служби у справах дітей Рава-Руської міської ради за адресою: м. Рава-Руська, вул. Ярослава Мудрого, 3 (ІІ поверх), тел. 097 620 22 64 – Ледвій Оксана Миколаївна.