Востаннє до свого рідного дому повертається наш Захисник …

  • 89

Фото без опису

 

Громада втрачає кращих…..

Додому на вічний спокій в село Гійче повертається наш Захисник, Івануса Тарас Ярославович, 08 березня 1991 року народження.

Його життя обірвалося 25 серпня 2024 року в районі м. Торецьк Бахмутського району Донецької області під час бойового завдання.

Висловлюємо щирі співчуття батькам, брату та сестрам Героя. Поділяємо біль великої втрати з рідними та близькими. Ми завжди будемо вдячні Йому за невимовний внесок у захист нашої країни!  

Завтра, 29 серпня, орієнтовно о 13:00 годині кортеж з тілом Героя прибуде у Рава-Руську, перша зустріч відбудеться біля каплички Пресвятої Богородиці у центрі міста. Далі кортеж вирушить до рідного дому Героя по вул. Шевченка в с. Гійче.

Чин Похорону відбудеться в церкві Святих Безсрібників Косми та Даміана села Гійче, поховають Тараса Ярославовича на місцевому кладовищі.

Просимо жителів гідно зустріти нашого Захисника, який віддав своє життя за нашу свободу і незалежність України у війні з російськими окупантами та провести його в останню дорогу!

З метою вшанування пам’яті загиблого та відповідно до розпорядження міського голови Рава-Руської міської ради, 29 серпня 2024 року оголошено Днем жалоби у Рава-Руській міській територіальній громаді. 

Вічна пам’ять і низький уклін Захиснику!