Шановні мешканці нашої територіальної громади!

  • 32

Фото без опису

 

Починаючи з серпня 2024 року в нашій територіальній громаді проходить соціологічне опитування, з метою вивчення територіальних особливостей місця та умов роботи мешканців і тимчасово проживаючих осіб. Ціль опитування з’ясувати, що заважає трудовій мобільності жителів різних громад України, а також що треба зробити щоб громади отримували більше доходів для покращення послуг соціальної сфери для населення громад.

Наша громада обрана для опитування випадковим чином. В результатах опитування не буде вказуватися про те, мешканці якої громади приймали участь в опитуванні. Так само випадково та анонімно будуть обиратися мешканці, яких запросять прийняти участь у опитуванні. Ні керівництво громад, ні хто інший ніколи не знатиме кого опитували і, що він(вона) відповіли. Таким чином, приймати участь у опитуванні абсолютно безпечно. Його результати не можливо буде зв’язати з конкретною особою і використати для контролю збоку держави чи інших сторонні осіб. Анонімний метод опитування та добра репутація незалежної недержавної організації, що проводить опитування, це гарантує.

Результати цього загальнодержавного випадкового та анонімного опитування дуже важливі. На їх основі населення країни, керівництво громад та урядові структури знатимуть як справедливіше розподіляти податки, що сплачують мешканці громад, та що слід зробити, щоб створити більше якісних робочих місць.

Опитування проводитимуть інтерв’юери Українського центру соціальних реформ, які будуть ходити по Вашим домогосподарствам та проводитимуть опитування мешканців віком від 15 до 70 років. Згаданий Центр має досвід проведення таких досліджень більше 20 років і зарекомендувала себе як незалежна наукова організація, яка чітко дотримується стандартів коректності використання інформації та анонімності її респондентів. Їй можна довіряти, тому просимо Вас прийняти участь в опитуванні та відповісти на запитання анкети дослідників, які будуть до Вас заходити та задавати питання.

Дякуємо Вам за Вашу небайдужість у розвитку нашої громади!!! Сподіваємося на Вашу співпрацю та підтримку!!!