Повідомлення про оприлюднення проекту детального плану території земельної ділянки для обслуговування закладу громадського харчування (адмінбудинку)

  • 123

Місцезнаходження

 

Повідомлення про оприлюднення проекту детального плану території земельної ділянки для обслуговування закладу громадського харчування (адмінбудинку), орієнтовною площею 0,25 га, за адресою: вул. Пільце у с. Нова Кам’янка Львівського району Львівської області (ДПТ)

На виконання статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні», з метою одержання та врахування зауважень і пропозицій громадськості розпочато процедуру розгляду проекту детального плану території земельної ділянки для обслуговування закладу громадського харчування (адмінбудинку), орієнтовною площею 0,25 га, за адресою: вул. Пільце у с. Нова Кам’янка Львівського району Львівської областіМета розроблення:

-  Формування земельної ділянки для обслуговуванн закладу громадського харчування (адмінбудинку);

- Покращення стану дорожньо-транспортної інфраструктури в селі з урахуванням вимог доступності людям з інвалідністю, маломобільним групам населення та забезпечення безпечного пересування;

- Оновлення озеленення громади з урахуванням кліматичних умов регіону.

Склад та зміст містобудівної документації визначено відповідно до ДБН Б.1.1-14:2021 «Склад та зміст містобудівної документації на місцевому рівні» та Постанови Кабінету Міністрів України №926 «Про затвердження Порядку розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації».

Підстава розроблення проекту – Рішення Рава-Руської міської ради № 4012 від «15» лютого 2024 року про надання дозволу на виготовлення детального плану території.

Замовник містобудівної документації – Відділ містобудування та архітектури Рава-Руської міської ради (вул. Ярослава Мудрого, 3, м. Рава-Руська, Львівський р-н., Львівська обл., 80316).

Розробник містобудівної документації – ТзОВ ПО «УкрЗахідУрбанізація»

Дата початку проведення громадського обговорення та строки обговорення – 30 днів з дня оприлюднення повідомлення: з 24.09.2024 р. до 24.10.2024 р.

Способи участі громадськості: надання письмових пропозицій і зауважень на поштову адресу: Рава-Руська міська рада (вул. Ярослава Мудрого, 3, м. Рава-Руська, Львівський р-н., Львівська обл., 8031), ел. адреса: ravagromada@gmail.com Дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань:

24.10.2024 року о 15:00 год. в приміщенні Рава-Руської міської ради.

Ознайомитися з проектом і надати зауваження та пропозиції щодо містобудівної документації можна за адресою: Рава-Руська міська рада (вул. Ярослава Мудрого, 3, м. Рава-Руська, Львівський р-н., Львівська обл., 8031), ел. адреса: ravagromada@gmail.com

Письмові зауваження та пропозиції до проекту можна подавати до 24.10.2024 р. включно до Рава-Руської міської ради  або на електронну скриньку: ravagromada@gmail.com

Відповідальною посадовою особою Рава-Руської міської ради за організацію розгляду пропозицій є Начальник відділу містобудування та архітектури Рава-Руської міської ради Юлія Кайда.

Детальний плану території земельної ділянки для обслуговування закладу громадського харчування (адмінбудинку) тут.