У Рава-Руській міській раді за підтримки проєкту USAID HOVERLA запрацювала система електронного голосування

  • 36

Депутати голосують

 

Вчора, 23 жовтня 2024 року, під головуванням міського голови Івана Івануси, відбулася 53-я позачергова сесія Рава-Руської міської ради.

В засіданні сесії взяли участь 15 депутатів Рава-Руської міської ради. На порядок денний  було винесено 12 питань, серед яких :

  • Про затвердження Програми покращення матеріально-технічого забезпечення двох військових частин.
  • Про затвердження Програми охорони навколишнього природного середовища населених пунктів Рава-Руської міської територіальної громади на 2024-2027 роки.
  • Про внесення змін та затвердження в новій редакції Програми харчування дітей у закладах дошкільної освіти Рава-Руської міської територіальної громади на 2024 рік.
  • Про затвердження Програми розвитку та фінансової підтримки КНП «Рава-Руська лікарня» Рава-Руської міської ради Львівського району Львівської області на 2024 рік у новій редакції.
  • Про затвердження Програми «Питна вода» на 2024 рік.

На цьому засіданні вперше було використано систему електронного голосування депутатів "Голос".

Рава-Руська громада отримала цю систему завдяки підтримці проєкту USAID HOVERLA. Відтепер кожен депутат голосує на персональному планшеті, на якому завчасно завантажуються проєкти рішень сесії. Результати голосування виводяться на екран у залі засідання через серверний ноутбук.

Як зазначив голова громади Іван Івануса, перевагами електронної системи голосування є не лише суттєва економія часу та паперу, а й більша відкритість та прозорість роботи ради. Відтепер міська рада зможе  оперативніше опрацьовувати результати голосування та інформувати мешканців громади про рішення ради, роботу та голосування депутатів на пленарних засіданнях, - додав міський голова. 

Переглянути відео-трансляцію засідання сесії можна за покликанням:

https://www.facebook.com/share/v/NaujqKCm1JUtoyHH/

З усіма прийнятими рішеннями можна буде ознайомитись на сайті Рава-Руської міської ради.

 

Планшет для голосування

Депутати голосують

Рішення прийнято (екран телевізора)

Планшети для голосування

Міський голова Іван Івануса

Виступ депутата

Голосування

Виступ міського голови

Секретар ради

Голосування на екрані