Завершилась ХІІ сесія восьмого скликання

  • 510

Фото без описуУ п'ятницю, 24 вересня, відбулось друге засідання ХІІ сесії Рава-Руської міської ради восьмого демократичного скликання.

Сесія розпочалась 31 серпня. Тоді, на першому її засіданні, депутати ухвалили рішення щодо бюджетних питань, питань, пов'язаних з діяльністю закладів освіти та культури, соціального захисту населення.

Крім того, депутати розпочали розгляд "земельних" питань, однак, відповідно до змін у Законодавстві, яке передбачає ухвалення рішень щонайменше двома третинами голосів, розглянути і ухвалити рішення щодо всіх під час першого  засідання не вдалось.

Відтак розгляд питань, пов'язаних із земельною сферою, було продовжено на другому засіданні 24 вересня. 

Так, загалом зі 183 питань, які у підсумку були розглянуті на засіданнях ХІІ сесії, ухвалено рішення було щодо депутати ухвалили 157 рішень. Щодо ще 23 питань порядку денного у місцевих обранців виникли зауваження і достатньої кількості голосів для позитивного рішення забракло. З ухвалених рішень 137 стосується питань, пов'язаних, зокрема, із розглядом заяв громадян щодо отримання земельних ділянку у приватну власність.