Підприємцям, підприємствам, організаціям у сфері надання послуг

  • 520

Фото без описуЗ метою протидії розповсюдження COVID -19 та карантинних обмежень, які будуть посилюватись у зв’язку із 3-ю хвилею COVID -19, а також із можливим подальшим введенням червоного рівня і локдауну Рава-Руська міська рада повідомляє Вас, що якщо ваші працівники не будуть мати щеплення від COVID -19- це може бути причиною зупинки (на період локдауну) вашої господарської діяльності, що у свою чергу призведе до втрати прибутків. 
Щоб вчасно уникнути таких наслідків закликаємо Вас та ваших працівників пройти безкоштовне щеплення від COVID -19 вакцинами, які визнані ВООЗ і надають можливість громадянам перетинати кордон. Вакцинацію можна провести за попередньою домовленість про час та день вакцинації у КНП «Рава-Руська лікарня». Контактна особа – Крупа Леся  Олексіївна, номер тел. : 096 30 12 797.
Типи вакцин, які використовуються у закладі: 
1.    Coronavac 
CoronaVac/Sinovac Biotech - це iнактивована вакцина, розроблена китайським фармацевтичним пiдприємством Sinovac Biotech. Потрiбнi двi дози вакцини з iнтервалом у 14-28 днiв. Схвалена Всесвiтньою органiзацiєю охорони здоров'я для екстреного використання.
2.    AstraZeneca
AstraZeneca (Covishield, SKBio) iндiйського, корейського та iталiйського виробництва - це векторна вакцина, яку розробив Оксфордський унiверситет та британcько-шведська компанiя AstraZeneca. Потрiбнi двi дози вакцини з iнтервалом у 12 тижнiв. Першу i другу дозу можна отримати вакциною AstraZeneca, виробленою на рiзних майданчиках. Схвалена Всесвiтньою органiзацiєю охорони здоров'я для екстреного використання.
3.      Comirnaty
Comirnaty /Pfizer-BioNTech - це мРНК-вакцина, розроблена нiмецькою бiотехнологiчною компанiєю BioNTech спiльно з американським фармакологiчним концерном Pfizer. Потрiбнi двi дози вакцини з iнтервалом у 21 день. Схвалена Всесвiтньою органiзацiєю охорони здоров'я для екстреного використання.