Громадські обговорення кандидатури Гарасима Романа Васильовича на посаду старости у Новокам’янському старостинському окрузі

  • 3690

Рава-Руська міська рада інформує про проведення громадського обговорення у формі опитування громадян кандидатури Гарасима Романа Васильовича на посаду старости у Новокам’янському старостинському окрузі Рава-Руської міської територіальної громади, яке відбудеться 30 жовтня 2021 року о 12:00 год. у приміщені Народного дому, що знаходиться за адресою: вул. Лесі Українки, 4, с. Нова Кам’янка, Львівський (Жовківський) район, Львівська область. 
Ініціатор громадського обговорення у формі опитування громадян – міський голова Іван Івануса.
До громадського обговорення у формі опитування громадян запрошуються жителі відповідного старостинського округу. Право голосу на громадському обговоренні мають тільки жителі відповідного старостинського округу, які є громадянами України і мають право голосу на виборах, виборча адреса (реєстрація) яких віднесена до території відповідного старостинського округу. Інші учасники обговорення, які не зареєстровані на території старостинського округу, беруть участь у громадському обговоренні без права голосу.
Для реєстрації особам необхідно пред’явити паспорт громадянина України (тимчасове посвідчення громадянина України - для осіб, недавно прийнятих до громадянства України).
Рава-Руська міська рада Львівського району Львівської області0916044160

ІНФОРМАЦІЯ
про кандидатуру на посаду старости Новокам’янського старостинського округу Рава-Руської територіальної громади

Гарасим Роман Васильович народився 23 серпня 1993 року .
Дошкільні роки провів у с. Нова Кам’янка Жовківського району Львівської області.
У 2000 році вступив до першого класу Львівської державної комунальної середньої загальноосвітньої школи №1. У 2008 році отримав свідоцтво про базову загальну середню освіту.
Протягом 2008-2011 рр. навчався у Львівському технікумі м’ясної та молочної промисловості Національного університету харчових технологій.
У 2009 році отримав Атестат про повну загальну середню освіту.
У 2011 році закінчив Львівський технікум м’ясної та молочної промисловості НУХТ за спеціальністю «Бухгалтерський облік» і здобув кваліфікацію молодшого спеціаліста з бухгалтерського обліку.
У 2011-2014 рр. навчався на ЗФ НУХТ у м. Львові.
У 2011-2013 рр. працював на посаді лаборанта у Регіональному навчально-науковому центрі Національного університету харчових технологій.
У 2014 році закінчив Національний університет харчових технологій і отримав базову вищу освіту за напрямом підготовки «Облік і аудит» та здобув кваліфікацію бакалавра з обліку і аудиту (Диплом бакалавра з відзнакою).
З 2014 року і по цей час займається активною громадською діяльність. Є Головою Громадської організації «Рух Тверезих Галичан».
У 2015-2020 рр. працював помічником депутата Львівської міської ради Чуниса Д.Ф. на громадських засадах.
Сімейний стан – неодружений.
До адміністративної та кримінальної відповідальності не притягувався.