Запрошуємо до громадського обговорення кандидатури старости села Волиці

  • 1106

Фото без описуРава-Руська міська рада інформує про проведення громадського обговорення у формі консультацій з громадськістю у Волицькому старостинському окрузі Рава-Руської міської територіальної громади. Громадське обговорення ініціативи буде проведено у формі опитування громадян у період з 11 листопада 2021 року по 18 листопада 2021 року.

На посаду старости у Волицькому старостинському окрузі Рава-Руської міської територіальної громади претендує - Сідельник Євгенія Ігорівна.

Ініціатор громадського обговорення у формі опитування громадян – міський голова Іван Івануса.

Громадське обговорення буде проводитись у формі опитування громадян шляхом подворового обходу Волицького старостинського округу. Право голосу на громадському обговоренні мають тільки жителі відповідного старостинського округу, які є громадянами України і мають право голосу на виборах, виборча адреса (реєстрація) яких віднесена до території старостинського округу. Інші учасники обговорення, які не зареєстровані на території даного старостинського округу, беруть участь у громадському обговоренні без права голосу. 

Для реєстрації особам необхідно пр406ед’явити паспорт громадянина України (тимчасове посвідчення громадянина України - для осіб, недавно прийнятих до громадянства України).

Рава-Руська міська рада Львівського району Львівської області тел.0916044160.


ІНФОРМАЦІЯ
про кандидата на посаду старости Волицького старостинського округу
Рава-Руської територіальної громади

Фото без описуСІДЕЛЬНИК Євгенія Ігорівна народилася 26 серпня 1981 року. Проживає у селі Волиця Жовківського району Львівської області. У 1996 році закінчила навчання у середній загальноосвітній школі І-ІІ ступенів села Волиця Жовківського району Львівської області та вступила до Червоноградського професійно-технічного училища № 55, займається підприємницькою діяльністю. Одружена, виховує троє дітей. Чоловік Сідельник Іван Степанович – займається підприємницькою діяльністю. До адміністративної та кримінальної відповідальності не притягувалась. Займається громадською та благодійною діяльністю, бере активну участь у суспільному житті села.