З бюджету Рава-Руської міської ради спрямовано близько пів мільйона гривень на потреби громадян

  • 842

На території Рава-Руської громади діє Програма соціального захисту населення на 2021 рік. З початку року в межах цієї Програми розглянуто та ухвалено рішення на звернення 539 мешканців громади.

Так, 270 звернень громадян, які опинилися в складних життєвих обставинах на матеріальну допомогу, 26 звернень громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи для отримання коштів до річниці катастрофи на АЕС, 22 звернення воїнів-афганців з метою отримання допомоги до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, 221 звернення учасників АТО для одержання одноразової грошової виплати до Дня захисників і захисниць України.

- Програма соціального захисту населення є однією з найважливіших, які затвердили депутати Рава-Руської міської ради, адже чимало мешканців нашої громади, в силу різних життєвих обставин, потребують додаткової підтримки. Саме ця програма, зокрема, покликана це забезпечити, - зазначила начальниця відділу соціального захисту Рава-Руської міської ради Олена Галуха.

Загалом, станом на 1 листопада 2021 року, на потреби, які передбачені у Програмі соціального захисту населення Рава-Руської міської територіальної громади на 2021 рік, з місцевого бюджету  було виплачено 461 тис. грн.