Конкурс на заміщення вакантної посади

  • 1062

Відповідно до Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців, затвердженого постановою  Кабінету Міністрів України від 15.02.2002 року № 169, Рава-Руська міська рада Львівського району Львівської області  ОГОЛОШУЄ КОНКУРС  на заміщення вакантної посади:
 - спеціаліст ІІ категорії відділу економіки та інвестицій
Рава-Руської міської ради Львівського району Львівської області;

Вимоги до кандидатів на посаду спеціаліста ІІ категорії відділу економіки та інвестицій Рава-Руської міської ради Львівського району Львівської області: наявність громадянства України, вища освіта не нижче ступеня бакалавра; без вимоги до стажу роботи; вільне володіння державною мовою; системні знання в області чинного законодавства, у тому числі з питань діяльності органів місцевого самоврядування; розуміння базових принципів залучення зовнішнього фінансування; знання з підготовки аналітичних, позиційних матеріалів, презентацій та рекомендацій; впевнений користувач ПК (MS Office: Word, Excel, PowerPoint); вітається знання іноземних мов (англійська, польська, німецька).

Особистісні якості кандидатів на заміщення вакантних посад: відповідальність, точність та чіткість у роботі з документами, комунікабельність, організованість, ініціативність, об’єктивність, дотримання професійної етики та культури спілкування. Наполегливість. Стресостійкість. Тактовність. Культура спілкування.

Перелік документів
Особи, які відповідають вимогам і бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії Рава-Руської міської ради такі документи:
•    заява про участь у конкурсі;
•    особова картка П-2ДС з додатками, автобіографія;
•    копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання,      присудження наукового ступеня;
•    копія паспорта (всі сторінки);
•    копія реєстраційної картки платника податків;
•    копія трудової книжки, завірена за місцем роботи;
•    копія військового квитка (для військовозобов’язаних);
•    дві фотокартки розміром 4х6;
•    подають декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за минулий  (2020) рік, у порядку, визначеному

Законом України «Про запобігання корупції», шляхом заповнення на офіційному веб-сайті (www.nazk.gov.ua). Національного агентства з питань запобігання корупції.

Особи можуть подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

До участі у конкурсі не допускаються особи, які: 
-  визнані в установленому порядку недієздатними; 
- мають судимість, що є несумісною із зайняттям посади;
- у разі прийняття на службу будуть прямо підпорядковані або підлеглі особам, які є їхніми близькими особами; 
- позбавлені права займати відповідні посади в установленому законом порядку на визначений термін; 
- в інших випадках, установлених законами. 

Документи від кандидатів приймаються протягом 30 календарних днів з дати публікації оголошення за адресою: 80316, вулиця Є. Коновальця, 8, місто Рава-Руська Львівська область (ІІІ поверх, загальний відділ).

За додатковою інформацією щодо основних функціональних обов’язків та з інших питань звертатися у офіс Рава-Руської міської ради (вулиця Є. Коновальця, 8, місто Рава-Руська Львівська область, ІІІ поверх, Загальний відділ), контактний телефон 0916044160, електронна адреса:  ravagromada@gmail.com.