Засідання робочої фокус-групи «Якість життя» для розробки Стратегії розвитку громади

  • 517

23.11.2021 року відбулося засідання робочої фокус-групи на тему "Якість життя".

У тему «Якість життя» ми включили освіту, медицину, культуру, спорт, соціальний захист та адміністративні послуги та представили це в презентації.

У зустрічі взяли участь працівники сфери освіти, медицини, культури, спорту, соціального захисту, надання адміністративних послуг, депутати, працівники міської ради, представники Львівської обласної державної адміністрації.

На засіданні обговорили питання щодо результатів анкетування, загальної оцінки різних сфер діяльності громади. Шляхом анкетування опитали 737 мешканців, які зазначили серед проблемних питань високий рівень безробіття, низькі зарплати та трудову міграцію населення за кордон.

Пріоритетними завданнями до спільної реалізації мешканці зазначили ремонт дорожньої інфраструктури, розвиток малого та середнього бізнесу, зменшення рівня безробіття, впорядкування стихійних сміттєзвалищ та благоустрій населених пунктів, а також розвиток сфери дозвілля, відпочинку та спорту.Фото без опису

Під час роботи у підгрупах учасники запропонували ідеї проєктів та пропозицій до плану заходів з реалізації стратегії, завдяки втіленню яких досягнуть статегічних цілей громади.

Нагадуємо, що Рава-Руська громада ввійшла в число 7 громад Львівщини, яким ЛОДА надає супровід у розробці Стратегії розвитку громади.