Понад 2600 вакансій очікують на претендентів

  • 179

Із посеред 2662 вакансій, які містяться у базі даних Львівської обласної служби зайнятості, у понад 230 пропозиціях роботи зазначена заробітна плата у розмірі від 15 до 40 тисяч гривень. 

Зокрема 15 тисяч гривень працедавці готові платити водіям автотранспортних засобів, швачкам, машиністам екскаватора, слюсарю-електромонтажнику, токарю, шліфувальнику, виробнику м’ясних напівфабрикатів, начальнику виробництва, лікарю з ультразвукової діагностики та лікарю пункту з охорони здоров’я, інженеру з підготовки виробництва, завідувачу аптеки, головному енергетику, гідрогеологу, менеджеру (управителю) зі збуту або з постачання, трактористу, електрослюсарю підземному, зварнику тощо. 

На винагороду за працю у розмірі 15-20 тисяч гривень можуть розраховувати машиністи екскаватора, ковалі-штампувальники і ковалі на молотах і пресах, лікарі різного профілю, комірник, машиніст бульдозера, теплотехнік, агент комерційний, слюсар-ремонтник і слюсар аварійно-відновлювальних робіт, бухгалтер, фахівець, монтер колії, логіст і майстер виробничої дільниці.

Заробіток від 20 до 40 тисяч гривень пропонується лікарям різної спеціалізації, інженеру-енергетику, бригадиру на дільницях основного виробництва, машиністу автогрейдера, машиністу механічного котка, агроному, водіям автотранспортних засобів, інженеру-конструктору, інженеру-програмісту, пивовару, апаратнику оброблення зерна та ін.

Із переліком вільних робочих місць і вакантних посад, актуальних на Львівщині станом на 25.05.2022 року, можна ознайомитися за посиланням  https://bit.ly/3wPkT6l . Окрім цього, щодня на телеграм-каналі Державної служби зайнятості «Робота зараз: Державна служба зайнятості» (https://t.me/worknowdcz) оновлюється інформація про кадрову потребу фірм і компаній. Шукачі роботи можуть самостійно оформити підписку на вакансії, знайшовши та запустивши на телеграм-каналі чат-бот @DCZWorkNowBbot, послідовно обравши розділи «громадянам», «пошук роботи» та підписавшись на розсилку за регіоном чи галуззю.