Рава-Руський ЦНАП відзначив першу річницю з дня створення.

  • 1280

Фото без опису

 

   Сьогодні, 15 червня, команда Центру надання адміністративних послуг Рава-Руської міської ради святкує першу річницю створення.

 

     З нагоди свята, за високий професіоналізм, старанне виконання службових обов’язків, сумлінну працю на благо Рава-Руської міської територіальної громади подяками міського голови нагороджено керівника, адміністраторів та державних реєстраторів Центру.

     Із вітальним словом до колег звернулася очільниця Центру надання адміністративних послуг Наталія  Матвійчук.

«Кожен з нас – частинка нової історії надання адміністративних послуг. Впевнена, завдяки нашій спільній наполегливій праці відділ розвивається, розширює спектр надання послуг, здійснює обслуговування громадян на високому рівні. Доказом цього є те, що наш ЦНАП станом на сьогодні надає більше 200 адміністративних послуг і цей перелік постійно зростає. Вже зараз громадяни можуть отримати послуги з державної реєстрації нерухомості та бізнесу, реєстрації актів цивільного стану та місця проживання, адміністративні послуги соціального характеру, послуги Держгеокадастру та місцеві. Значним досягненням стало впровадження послуги з оформлення та видачі паспорта громадянина України у формі ID картки та паспорта громадянина України для виїзду за кордон. Послуга користується неабиякою популярністю серед мешканців як нашої так і сусідніх громад, тому місцевий бюджет відчутно поповнюється.

      Переконана, нам є чим пишатися! Попереду в нас – нові завдання і виклики, однак, вірю, наш згуртований колектив обов’язково з ними впорається, адже ми – частина змін! У цей святковий день бажаю усім здоров’я, родинного затишку і подальшого вдосконалення професійної майстерності!», - підкреслила Наталія Матвійчук, звертаючись до присутніх.