Відбулось засідання "гуманітарної" комісії

  • 497

Фото без опису17 серпня відбулось чергове засідання постійної депутатської комісії з питань охорони здоров'я, освіти, культури, туризму, молоді, спорту та соціального захисту населення Рава-Руської міської ради у складі депутатів Юрія Малащука (голова), Марії Романишин та Степана Левочка.

На розгляд комісії було винесено 54 питання, доповідачами щодо яких були заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Мар'ян Свірнюк, фахівець Відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Тетяна Думич, начальник та заступник начальника Відділу освіти Михайло Мисько та Наталія Хомей відповідно.

Члени комісії розглянули усі питання, які були запропоновані на розгляд. Зокрема, щодо затвердження низки "освітянських" програм у новій редакції, статусів закладів дошкільної та загальної середньої освіти у новій редакції, а також аналогічні - у напрямку культури. Необхідність затвердження таких рішень у новій редакції зумовлена "розділенням" Відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту та окремі юридичні особи - Відділ освіти та Відділ культури, туризму, молоді та спорту.

Також члени комісії розглянули проєкт фінансового звіту Рава-Руської лікарні та перше півріччя 2022 року, а тако проєкт списання матеріальних цінностей лікарні.

Загалом, члени комісії у 52 питаннях рекомендували сесії затвердити проєкти рішення, ще один - зняли з розгляду, інший - рекомендували на розгляд іншої депутатської комісії.