Відбулось друге засідання XXIV сесії восьмого скликання

  • 750

Фото без описуУ п'ятницю, 9 вересня, відбулось друге засідання XXIV сесії Рава-Руської міської ради восьмого демократичного скликання.

Участь у засіданні взяли 16 депутатів та міський голова. Під час засідання вони розглянули 27 питань порядку денного, щодо яких були ухвалені відповідні рішення.

Так, міська рада ухвалила рішення Про роботу закладів торгівлі, громадського харчування, надання послуг та інших підприємств приватної форми власності, за яким рекомендувала роботодавцями у неділі, а також державні та релігійні свята, які є офіційними державними вихідними, для найманих працівників встановити вихідний або неповний робочий день.

Також депутати та міський голова ухвалили рішення щодо перейменування 13 вулиць у населених пунктах Рава-Руської громади, щодо більшості з яких виконано норми законів "про декомунізацію".

Серед інших питань, щодо яких було ухвалено рішення, - Про затвердження переліку адміністративних послуг, які надає відділ ЦНАП, Про виконанн бюджету громади за перше півріччя 2022 року, затвердження нової редакції Статуту КП "Рава-Руське будинкоуправління №2", звіту про виконання фінансового плану Рава-Руської лікарні за перше півріччя 2022 року, Про списання матеріальних цінностей Рава-Руської лікарні.

Також депутати затвердили  рішення про намір передати в оренду приміщення для потреб екстренної швидкої допомоги та відділення зв'язку.

Наразі рішення очікують на відповідне оформлення та підпис міського голови.

Для розгляду на сесії залишилось 60 питання порядку денного, серед яких - "земельні" та щодо комунальної власності.

Інші міська рада

Всі міська рада