Відбулась 27 позачергова сесія Рава-Руської міської ради восьмого скликання

  • 442

18 листопада відбулася XXVІІ позачергова сесії Рава-Руської міської ради восьмого демократичного скликання.

Участь у засіданні взяли 15 депутатів міської ради та міський голова.

На розгляд сесії, відповідно до розпорядження міського голови, було запропоновано 11 питань порядку денного.

В ході роботи депутатами було ухвалено рішення про увільнення від роботи секретаря міської ради Бучка А.В. у зв’язку із призовом на військову службу у Збройні сили України. 

Важливим питанням, яке було підтримано депутатами, було прийняття у комунальну власність Рава-Руської міської територіальної громади об’єкт нерухомого майна «залізничної» лікарні по вул. Двірцевій, 4. Також затвердили оновлений склад виконавчого комітету, до членів якого включили директорку ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2 Химич Н.І., внесли зміни до показників бюджету Рава-Руської міської територіальної громади на 2022 рік та Програми організації та проведення суспільно корисних робіт для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді виконання суспільно корисних робіт на 2022-2023 роки, затвердили у новій редакції Програму сприяння матеріально-технічного забезпечення 7 прикордонного Карпатського загону на 2022 рік, Програми харчування дітей у закладах дошкільної освіти та закладах загальної середньої освіти на 2022 рік, створили пожежно-рятувальний підрозділ місцевої пожежної охорони на території Рава-Руської міської територіальної громади.

На засіданні сесії була присутня голова Львівської районної державної адміністрації Христина Замула. У своїй промові подякувала за проявлену єдність та побажала надалі шукати порозуміння.