Відбулася XXХ сесія Рава-Руської міської ради восьмого демократичного скликання

  • 552

Фото без опису3 лютого відбулася XXХ сесія Рава-Руської міської ради восьмого демократичного скликання, яка розпочалась хвилиною мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

Перед початком засідання начальник групи морально-психологічного забезпечення Львівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки підполковник Павло Шуляк нагородив родини загиблих військовослужбовців.  І так, відповідно до Указу Президента України від 03 червня 2022 року №390 орденом «За мужність» ІІІ ступеня посмертно нагороджено Тараса Лотоцького-Мартинюка, нагороду отримала дружина Героя, та відповідно до Указу Президента України від 06 червня 2022 року № 395  орденом «За мужність» ІІІ ступеня посмертно нагороджено Романа Старчака, нагороду Павло Шуляк передав сину загиблого зі словами: «Твій тато був Героєм».

Також подяки від голови Львівської обласної ради Ірини Гримак за активну громадянську позицію, особистий внесок у зміцнення обороноздатності держави, отримали троє депутатів: Андрій Бучко, Назар Вовк та Микола Зінько та провідний юрисконсульт міської ради Василь Кирилюк, які служать в лавах Збройних Сил України.

Повернемось до сесії. 

Отож, участь у засіданні взяли 20 депутатів міської ради та міський голова. Також була присутня голова Львівської районної державної адміністрації Христина Замула.

На розгляд сесії, відповідно до розпорядження міського голови, було запропоновано 26 питань порядку денного. Міськими обранцями було ухвалено ряд питань, а саме затверджено Програми, важливі для громади, структуру та штатну чисельність апарату та Фінансового відділу міської ради, акти приймання-передачі основних засобів та план діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів на 2023 рік, додано інженера з охорони праці в структуру Відділу освіти.

Затвердження основного документу громади – бюджету на 2023 рік, Програми «Безпечне місто» (роботи камер спостереження) та розпоряджень міського голови, встановлення умов праці міського голови, утворення віддалених робочих місць адміністраторів відділу ЦНАП депутатами підтримано не було. 

Ознайомитись з відомостями голосування можна за покликанням → https://rava-mr.gov.ua/docs/1342180.