Запрошуємо на співбесіду охочих зайняти посаду головного спеціаліста Загального відділу Рава- Руської міської ради Львівського району Львівської області

  • 198

Рава-Руська міська рада запрошує на співбесіду охочих зайняти посаду головного спеціаліста Загального відділу Рава-Руської міської ради Львівського району Львівської області.

Опис вакансії

Загальні умови

Назва та категорія посади, стосовно якої прийнято рішення про необхідність призначення

Головний спеціаліст Загального відділу Рава-Руської міської ради Львівського району Львівської області, сьома категорія посад в органах місцевого самоврядування

Посадові обов’язки Згідно посадової інструкції (ведення роботи по цивільному захисті у міській раді)

Умови оплати праці  Згідно штатного розпису

Інформація про строковість призначення на посаду

Відповідно до Закону України «Про правовий режим воєнного стану» у період дії воєнного стану особи призначаються на посади в органах місцевого самоврядування, міським головою без конкурсного відбору, обов’язковість якого передбачена законом.  Після припинення чи скасування воєнного стану, але не пізніше шести місяців з дня його припинення чи скасування, на посади в органах місцевого самоврядування, на які особи призначені без конкурсного відбору, оголошується конкурс. Граничний строк перебування особи на посаді, на яку її призначено без конкурсного відбору, становить 12 місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану.

Перелік документів, які необхідно надати для призначення на посаду, в тому числі спосіб подання, адреса та строк їх подання

Заяву, заповнену особову картку встановленого зразка та документи, що підтверджують наявність громадянства України, освіти та досвіду роботи згідно з вимогами законодавства, встановленого щодо відповідних посад.
Документи подаються особисто до Рава-Руської міської ради, вулиця Є. Коновальця, 8, місто Рава-Руська Львівська область (ІІІ поверх, Загальний відділ).

Документи приймаються до 16 лютого 2023 року включно.

Телефон для довідок: 0671143505; 0631143505;  електронна адреса:  ravagromada@gmail.com.

Кваліфікаційні вимоги

1. Вища освіта
2. Вільне володіння державною мовою
3. Без вимог до стажу роботи. Вітається знання законодавства та досвід роботи у сфері цивільного захисту.

Інші вимоги до професійної компетентності

Повинен знати: Конституцію України; Закони України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про запобігання корупції», інші Закони України з питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування; укази та розпорядження Президента України, постанови Верховної Ради України, постанови та розпорядження Кабінету Міністрів України, інші підзаконні нормативно-правові акти; основні програми роботи на комп’ютері.

Примітка. Про час та місце проведення співбесіди кандидатів буде повідомлено додатково.