Адміністративні послуги стали ближчими до мешканців Рава-Руської громади

  • 221

Фото без описуЖителі Потелицького старостинського округу відтепер мають можливість подати документи для поновлення субсидій та пільг на тверде паливо, оплату житла та комунальних послуг на віддаленому робочому місці Центру надання адміністративних послуг Рава-Руської міської ради за адресою: с.Потелич, вул. Центральна, 118г.

Це стало можливим завдяки прийнятому рішенню, відповідно до якого утворено віддалені робочі місця Центру надання адміністративних послуг Рава-Руської міської ради (ВРМ)  в усіх старостинських округах Рава-Руської територіальної громади.  

На ВРМ громадяни зможуть скористатися найбільш затребуваними адміністративними послугами серед яких: реєстрація актів цивільного стану, реєстрація місця проживання, земельні, місцеві послуги, послуги архітектури та містобудування, нотаріальні, а також адміністративні послуги соціального характеру. Однією з основних цілей функціонування ЦНАП є забезпечення належного рівня сервісу обслуговування шляхом дотримання затверджених стандартів якості надання адміністративних послуг мешканцям Рава-Руської територіальної громади, а також створення доступних та зручних умов для отримання адмінпослуг, тому прийняття такого рішення беззаперечно матиме позитивний результат як для жителів громади так і для розвитку мережі надання адміністративних послуг, - зазначила керівник Центру надання адміністративних послуг Наталія Матвійчук. 

З повним переліком адміністративних послуг, які надаються через ВРМ можна ознайомитися за посиланням https://rava-mr.gov.ua/docs/1348341/ .

Підключення до ПК «Соціальна громада» триває і в всіх інших старостинських округах. Про початок прийому громадян буде повідомлено додатково.