Залучити до 8 млн грн на розвиток свого бізнесу можливо!

  • 256

Фото без описуІнвест офіс спільно з ПРООН в Україні, за фінансової підтримки Європейського Союзу, розробили навчальну програму для мікро, малого та середнього бізнесу та запрошують підприємців Рава-Руської, Жовківської, Добросинсько-Магерівської та Куликівської територіальної громади дізнатися як це зробити.

Дата: 20 квітня 2023 року, початок 12:00.

Воркшоп відбудеться офлайн у місті Жовква (детальне місце проведення повідомлять після реєстрації).  

Фахівці розкажуть вам як і де шукати фінансові можливості для бізнесу, які нюанси та правила написання грантових заявок, також  попрактикуєтесь у підборі програм фінансування.  

Навчання  будуть проводити експерти/-ки Інвест офісу, які щодня допомагають бізнесу залучати кошти від державних і міжнародних фондів та представники/-ці міжнародних та українських фондів. 

Як взяти участь? Участь безкоштовна, за попередньою реєстрацією:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdIXv9vjzctYcVZM1i8XxUlPVdTa5dfkGWs0bFZUE_NMDtFlA/viewform?fbclid=IwAR0BjuRWpYu8IcIJbkUYhbfPx-De6_8NjCpBtrvq-fI_UjEUwmcXNBwSj_4

Після реєстрації менеджер/-ка зателефонує вам і повідомить дату проведення заходу у вашій громаді або найближчому місті. У разі виникнення додаткових запитань звертайтеся за вказаним нижче телефоном.  

Контактна особа:
Степан Рішко, менеджер Інвест офісу, +38 096 187 71 13  

Захід організовує команда Інвест офісу за сприяння Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.