Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта «Положення про відшкодування втрат від недоотримання коштів за фактичне використання земельної ділянки на території Рава-Руської міської територіальної громади»

  • 113

Фото без описуВідповідно до статей 9, 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» Рава-Руська міська рада повідомляє про оприлюднення з 29 червня 2023 року в мережі Інтернет за адресою: https://rava-mr.gov.ua/regulyatorna-politika-19-11-20-28-06-2023/ проєкту регуляторного акта Рава-Руської міської ради «Положення про відшкодування втрат від недоотримання коштів за фактичне використання земельної ділянки на території Рава-Руської міської територіальної громади» та аналізу його регуляторного впливу, з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних і юридичних осіб, їх об’єднань.

Розробниками проекту рішення регуляторного акта є:
відділ земельних відносин та благоустрою Рава-Руської міської ради
головний спеціаліст-юрисконсульт Рава-Руської міської ради (за контрактом).

Метою прийняття вказаного рішення є врегулювання порядку визначення та відшкодування збитків, заподіяних власникам землі та землекористувачам, які заподіяні вилученням (викупом) та тимчасовим зайняттям земельних ділянок, встановленням обмежень щодо їх використання, погіршенням якості ґрунтового покриву та інших корисних властивостей земельних ділянок або приведенням їх у непридатний для використання стан та неодержанням доходів у зв’язку з тимчасовим невикористанням та фактичним неправомірним використанням земельних ділянок, самовільним зайняттям земельних ділянок без оформлення документів, що посвідчують право на земельну ділянку (у разі коли рішення прийняте), в інших випадках, коли особа використовує земельну ділянку з порушенням земельного законодавства.

Зауваження та пропозиції до проєкту рішення просимо надсилати в письмовій формі за адресою: 80316, м. Рава-Руська, вул. Я. Мудрого, 3, а також на електронну пошту: ravagromada@gmail.com . Тел. (067)1143505, (063)1143 505

Зауваження та пропозиції до проєкту рішення від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань прийматимуться з дня оприлюднення - 29 червня 2023 року до 31 липня 2023 року.

Положення про відшкодування втрат від недоотримання коштів за фактичне використання земельної ділянки на території Рава-Руської міської територіальної громади (дата оприлюднення - 29.06.2023 року)

АНАЛІЗ РЕГУЛЯТОРНОГО ВПЛИВУ проекту рішення «Про затвердження Положення про відшкодування втрат від недоотримання коштів за фактичне використання земельної ділянки на території Рава-Руської міської територіальної громади» (дата оприлюднення - 29.06.2023 року)