Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта «Положення про оренду окремих конструктивних елементів благоустрою комунальної власності для розміщення об’єктів соціально-культурного, торговельного та іншого призначення

  • 252

Фото без описуВідповідно до статей 9, 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» Рава-Руська міська рада повідомляє про оприлюднення з 29 червня 2023 року в мережі Інтернет за адресою: https://rava-mr.gov.ua/regulyatorna-politika-19-11-20-28-06-2023/ проєкту регуляторного акта «Положення про оренду окремих конструктивних елементів благоустрою комунальної власності для розміщення об’єктів соціально-культурного, торговельного та іншого призначення на території Рава-Руської міської територіальної громади Львівського району Львівської області» та аналізу його регуляторного впливу з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних і юридичних осіб, їх об’єднань.

Розробниками проєкту регуляторного акта є:
відділ містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Рава-Руської міської ради, головний спеціаліст-юрисконсульт Рава-Руської міської ради (за контрактом).

Метою прийняття вказаного рішення є регулювання правовідносин, пов'язаних із виникненням та реалізацією права тимчасового користування окремими елементами благоустрою комунальної власності для розміщення атракціонів, літніх торгових майданчиків, всесезонних торгових майданчиків, елементів вуличної торгівлі та тимчасових споруд соціально-культурного, торговельного та іншого призначення для провадження підприємницької діяльності на території Рава-Руської міської територіальної громади, порядку розрахунку плати за тимчасове користування окремими конструктивними елементами благоустрою та регулювання організаційно-правових відносин, пов’язаних з оформленням договорів.

Зауваження та пропозиції до проєкту рішення просимо надсилати в письмовій формі за адресою: 80316, м. Рава-Руська, вул. Я. Мудрого, 3, а також на електронну пошту: ravagromada@gmail.com. Тел. (067)1143505, (063)1143 505

Зауваження та пропозиції до проєкту рішення від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань прийматимуться з дня оприлюднення - 29 червня 2023 року до 31 липня 2023 року.

Положення про оренду окремих конструктивних елементів благоустрою комунальної власності для розміщення об’єктів соціально-культурного, торговельного та іншого призначення на території Рава-Руської міської територіальної громади Львівського району Львівської області (дата оприлюднення 29.06.2023 року)

 

АНАЛІЗ  РЕГУЛЯТОРНОГО ВПЛИВУ проєкту рішення Рава-Руської міської ради «Про затвердження Положення про оренду окремих конструктивних елементів благоустрою комунальної власності для розміщення об’єктів соціально-культурного, торговельного та іншого призначення на території Рава-Руської міської територіальної громади Львівського району Львівської області» (дата оприлюднення 29.06.2023 року)