Оголошення про проведення конкурсу на посаду директора Комунального закладу «Рава-Руський Молодіжний центр» Рава-Руської міської ради Львівського району Львівської області

  • 1278

Фото без описуПравові підстави проведення конкурсу:

Наказ начальника Відділу культури, туризму, молоді та спорту Рава-Руської міської ради №01-07/81 від 14.07.2023 р. «Про оголошення конкурсу на посаду директора Комунального закладу «Рава-Руський Молодіжний центр» Рава-Руської міської ради Львівського району Львівської області, відповідно до законів України «Про культуру», «Про основні засади молодіжної політики», Постанови Кабінету Міністрів України №1014 від 20 грудня 2017 року «Про затвердження типових положень про молодіжний центр та про експертну раду при молодіжному центрі», Указу Президента України №94/2021 від 12 березня 2021 року «Про національну молодіжну стратегію до 2030 року», Стратегії розвитку Львівської області на період 2021-2027 років, Положення «Про порядок проведення конкурсу на посаду директора Комунального закладу «Рава-Руський Молодіжний центр» Рава-Руської міської ради Львівського району Львівської області», затвердженого рішенням 33-ї сесії VIII скликання Рава-Руської міської ради від 17.05.2023 року №15 (далі – Положення), враховуючи рішення сесії №14 від 17.05.2023 року «Про створення Комунального закладу «Рава-Руський Молодіжний центр» Рава-Руської міської ради Львівського району Львівської області».

Найменування і місцезнаходження закладу:
Комунальний заклад «Рава-Руський Молодіжний центр» Рава-Руської міської ради Львівського району Львівської області: 80316, Львівська обл., Львівський р-н, м. Рава-Руська, вул. Ярослава Мудрого, 3.

Найменування посади:
Директор Комунального закладу «Рава-Руський Молодіжний центр» Рава-Руської міської ради Львівського району Львівської області.

Умови оплати праці:
Посадовий оклад, надбавки, доплати та премії встановлюються згідно з контрактом, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 30.08.2002 №1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери».

Інформація про призначення на посаду:
Призначення на посаду директора Комунального закладу «Рава-Руський Молодіжний центр» Рава-Руської міської ради Львівського району Львівської області здійснюється за результатами конкурсного відбору шляхом укладення трудового контракту строком на два роки.

Кваліфікаційні та професійні вимоги до кандидатів:
- громадянство України;
- вища освіта, не нижче ступеня бакалавра;
- вільне володіння державною мовою;
- досвід діяльності у молодіжній сфері;
- досвід роботи з підготовки та проведення масових заходів;
- знання чинного законодавства України у сфері молодіжної політики, зокрема Закону України «Про основні засади молодіжної політики», Указу Президента України №94/2021 від 12 березня 2021 року «Про національну молодіжну стратегію до 2030 року»;
- організаторські здібності;
- вміння формувати та організовувати роботу проєктних команд;
- володіння етикою та методами ділового спілкування.

Не може обіймати посаду особа, яка:
- за рішенням суду визнана недієзнатною або її дієздатність обмежена;
- має судимість за вчинення кримінального правопорушення, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку, або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення правопорушення, пов'язаного із корупцією;
- є близькою особою або членом сім'ї керівників виконавчих органів ради, які здійснюють галузеве управління закладом.

Для участі в конкурсі кандидат особисто подає такі документи:
- заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;
- автобіографія, що містить прізвище, ім’я та по-батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про відсутність чи наявність судимості;
- копії документа, що посвідчує особу;
- копії документів про вищу освіту;
- рекомендаційний лист довільної форми;
- мотиваційний лист довільної форми.
- інші документи, які підтверджуватимуть її професійні та моральні якості (за бажанням).
Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої нею інформації.

Кінцевий термін подачі документів претендентами на заміщення вакантної посади директора Комунального закладу «Рава-Руський Молодіжний центр» Рава-Руської міської ради Львівського району Львівської області до 31 липня 2023 року (включно).

Місце подання документів:
Відділ культури, туризму, молоді та спорту Рава-Руської міської ради Львівського району Львівської області.
Адреса: м. Рава-Руська, вул. Є. Коновальця, 8 (3 поверх), з 9:00 до 17:30 год.
Особа, яка надає інформацію про конкурс та приймає документи для участі у конкурсі:
Гарасим Роман Васильович, +380975587057, rava_kultura@ukr.net.

Конкурсна комісія впродовж трьох робочих днів з дня завершення строку подання документів для участі в конкурсі:
- перевіряє подані документи на відповідність установленим законодавством вимогам;
- приймає рішення про допущення та/або недопущення до участі у конкурсному відборі;
- оприлюднює на веб-сайті Рава-Руської міської ради перелік осіб, яких допущено до участі у конкурсному відборі.

Проведення конкурсного відбору:
- перевірка на знання законодавства та професійних компетентностей шляхом надання письмових відповідей на запитання;
- публічна та відкрита презентація державною мовою перспективного плану розвитку Комунального закладу «Рава-Руський молодіжний центр» на один рік, а також надання відповідей на запитання членів Конкурсної комісії щодо проведеної презентації. (дата та час конкурсного відбору визначаються за рішенням конкурсної комісії та будуть повідомлені додатково).

Процедура проведення конкурсу на посаду директора Комунального закладу «Рава-Руський Молодіжний центр» Рава-Руської міської ради Львівського району Львівської області визначена у Положенні.

Загальна тривалість конкурсу не може перевищувати двох місяців з дня його оголошення.