У Раві-Руській відбувся тренінг на тему «Виробництво і торгівля екологічно чистими продуктами харчування»

  • 1023

Фото без описуУ Рава-Руській відбувся 5-денний тренінг на тему «Виробництво і торгівля екологічно чистими продуктами харчування» для підприємців, фермерів, представників сільськогосподарських кооперативів, працівників громадських організацій та державних структур. Для присутніх спікери прочитали багато лекцій на цікаві теми. Зокрема, були розкриті та обговорені теми такі як:

- особливості бізнесу з виробництва й торгівлі екологічно чистими продуктами харчування в Україні: досвід, перспективи та виклики;

- доступ до міжнародних ринків: як залучити клієнтів з-за кордону та експортувати свою продукцію;

- екологічна сертифікація: процес отримання сертифікату якості та його вплив на сприйняття продукту споживачами;

- створення і розвиток сільськогосподарських кооперативів: важливість співпраці та об'єднання фермерів для ефективного виробництва й збуту;

- бізнес планування: розробка стратегії, визначення цілей, управління фінансами та ресурсами, аналіз ринку та конкурентів;

- формування каналів реалізації екологічно чистих продуктів харчування: вибір оптимальних каналів збуту, маркетинг та просування продукції, залучення нових клієнтів.

У підсумку присутні здобули сертифікати про участь у тренінгу.

Також, між Рава-Руською міською радою, в особі міського голови Івана Івануси, та Навчально-науковим інститутом адміністрування, державного управління та професійного розвитку Національного університету «Львівська політехніка», в особі заступника директора з науково-педагогічної роботи Тараса Кіцака, підписаний Меморандум про партнерство та співробітництво. Документ укладено з метою ефективної співпраці і залучення наукового потенціалу Інституту до розвитку економіки та гуманітарної сфери громади.

Дякуємо КУ «Інституту розвитку громади» Жовківської міської ради за організацію заходу та отримані цінні знання, навички та практичні інструменти, які допоможуть започаткувати власний бізнес або покращити наявний. 

Захід відбувся в межах програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» за співфінансування Європейського Союзу та уряду Німеччини. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту.