Обґрунтування доцільності закупівлі - Капітальний ремонт дорожнього покриття по вулиці Зелена в с. Потелич Львівського району Львівської області

  • 78

Фото без описуВідповідно до Постанови
«Про ефективне використання державних коштів»
від 11.10.2016 № 710 зі змінами
з метою ефективного
та раціонального використання коштів

Обґрунтування доцільності закупівлі

Капітальний ремонт дорожнього покриття по вулиці Зелена в с. Потелич Львівського
району Львівської області. Коригування (Код ДК 021:2015 - 45233000-9 Будівництво, влаштовування фундаменту та покриття шосе, доріг)

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань: Рава-Руська міська рада Львівського району Львівської області, Адреса: 80316, Львівська область, Львівський район, м. Рава-Руська , вул. Я. Мудрого,3.ЄДРПОУ: 04056256

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Капітальний ремонт дорожнього покриття по вулиці Зелена в с. Потелич Львівського району Львівської області. Коригування (Код ДК 021:2015 - 45233000-9 Будівництво, влаштовування фундаменту та покриття шосе, доріг)

3. Ідентифікатор закупівлі (Відкриті торги): UA-2023-07-27-001338-a 

4. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі. Вулиця Зелена в с. Потелич проходить в межах існуючої забудови, від вулиці відходять існуючі зїзди та прилеглі території. Початок траси вулиці знаходиться на примиканні до траси Р40, кінець вулиці знаходиться на виїзді з села. Існуюче покриття –білощебеневе. Загальна протяжність вулиці -1304,45 м.При обстеженні стану земляного полотна, дорожнього одягу т а дороги в цілому встановлено, що поперечні ухили, стан існуючого покриття не забезпечують належного водовідведення, руйнування та деформації існуючого покриття утруднюють рух автомобілів, засоби організації дорожнього руху знаходяться в незадовільному стані, зберігається застій води на проїзній частині, поверхневе водовідведення не забезпечено належним чином.

5. Обґрунтування обсягів закупівлі. Очікуваний обсяг закупівлі робіт Капітальний ремонт дорожнього покриття по вулиці Зелена в с. Потелич Львівського району Львівської області. Коригування (Код ДК 021:2015 - 45233000-9 Будівництво, влаштовування фундаменту та покриття шосе, доріг) визначено згідно технічних характеристик частини вулиці, яка підлягає ремонту та кошторисної документації , а саме: довжина - 1304,45 м, ширина проїзної частини вулиці – 4,5 м., ширина узбіччя -1,0 м.,кількість смуг руху -1, площа покриття проїзної частини 6063,00 м2.

6. Розмір бюджетного призначення погоджений на 2023 рік: Фінансування відповідно до затвердженої Програми утримання та розвитку Автомобільних доріг та дорожньої інфраструктури за рахунок коштів бюджету Рава-Руської міської територіальної громади на 2023 рік. 1 000 000. 00 грн.
Обсяг фінансування буде визначено у майбутньому періоді при внесенні та затвердженні змін до бюджету 4 400 343.00 грн.

7. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: відповідно до розробленої та затвердженої в установленому порядку проектно-кошторисної документації.

8. Очікувана вартість предмета закупівлі становить: 5 400 343,00 гривень.

9. Обґрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі. Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до затвердженої проектно- кошторисної документації. Технічна специфікація передбачена Додатком 2 до Тендерної документації. Технологія виконання робіт при складанні проекту розроблена з урахуванням вимог Настанови з визначення вартості будівництва», затвердженої наказом Мінрегіону від 01.11.2021 № 281 "Про затвердження кошторисних норм України у будівництв".
Фото без опису

10.Обґрунтування очікуваної ціни закупівлі. Очікувана вартість робіт з будівництва, капітального ремонту та реконструкції визначається з урахуванням Настанови з визначення вартості будівництва», затвердженої наказом Мінрегіону від 01.11.2021 № 281 "Про затвердження кошторисних норм України у будівництві", який встановлює порядок визначення замовником очікуваної вартості предмета закупівлі товарів, робіт та послуг, закупівля яких здійснюється відповідно до положень Закону України «Про публічні закупівлі». При визначенні очікуваної вартості використовуємо зведений кошторисний розрахунок вартості об’єкта будівництва, згідно якого загальна кошторисна вартість будівництва складає 5 532, 746 тис. грн.