Рава-Руська міська рада інформує про вакансію головного спеціаліста-юрисконсульта Рава-Руської міської ради Львівського району Львівської області

  • 195

Фото без описуРава-Руська міська рада інформує про вакансію головного спеціаліста-юрисконсульта Рава-Руської міської ради Львівського району Львівської області.

Опис вакансії

Загальні умови

Назва посади

Головний спеціаліст-юрисконсульт Рава-Руської міської ради Львівського району Львівської області (за контрактом)

Основні функціональні
обов’язки

Здійснення правової роботи, аналіз, моніторинг правових актів, представництво у судах, аналіз та розроблення проєктів договорів тощо.

Інформація про строковість призначення на посаду

На час відсутності основного працівника

Просимо надсилати резюме на електронну адресу: ravagromada@gmail.com до 04 серпня 2023 року включно

Телефон для довідок: 0671143505; 0631143505.

Вимоги

1. Вища освіта відповідного професійного спрямування (юридична) за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста, магістра або бакалавра.
2. Відповідальність, точність та чіткість у роботі з документами, уважність до деталей, цілеспрямованість, здатність працювати з великою кількістю інформації, комунікабельність, об’єктивність, стресостійкість, дотримання професійної етики та культури спілкування., вміння працювати з комп’ютером.
3. Без вимог до стажу роботи. Вітається досвід роботи в сфері юриспруденції.

Інші вимоги до професійної компетентності

Знання  Конституції України, системні знання в області чинного законодавства, у тому числі з питань діяльності органів місцевого самоврядування.

Примітка. Про час та місце проведення співбесіди кандидатів буде повідомлено додатково.