Громадська організація «Український Волонтерський Центр» реалізує проект «Неопалимі»

  • 112

Фото без описуГромадська організація «Український Волонтерський Центр» спільно з Асоціацією фахівців естетичної медицини Центральної та Східної Європи реалізує проект «Неопалимі». Це реабілітаційна програма, яка направлена на відновне лікування пацієнтів, що постраждали внаслідок війни (починаючи з 2014 року) з рубцевими змінами шкіри, а саме: гіпертрофічними рубцями, опіками, контрактурами внаслідок осколкових чи термічних уражень. Метою проекту є забезпечення комплексного безоплатного лікування для військових, добровольців, волонтерів, цивільних та дітей, які отримали зазначені вище ураження. 

До проєкту залучені професійні спеціалісти та команда волонтерів, які комунікують з майбутніми пацієнтами про їхню участь, використовується новітня лазерна апаратура та якісні медичні препарати. Початок лікування визначається спеціалістами проекту виходячи зі стану рубцевих змін, але, переважно, не швидше 4 місяців від дати ураження.

Проект функціонує у 15 областях України, а також у Варшаві, Кракові та Кишиневі.

Звернутися до команди «Неопалимі» (інстаграм: @neopalymi, тел.: (066) 906-06-14, сайт: http://neopalymi.in.ua), або заповнити реєстраційну форму за посиланням https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeSILRoLr1Yia8sEhRRsIRLYvNCwmC2bygccM0zx_u88S8ubw/viewform .