Пориньте у всі тонкощі ведення екологічного бізнесу на безкоштовному тренінгу в рамках EU4Business!

  • 129

Фото без опису

Пориньте у всі тонкощі ведення екологічного бізнесу на безкоштовному тренінгу в рамках EU4Business! 🌱🌍

🌟У межах програми EU4Business за фінансування Європейського Союзу та уряду Німеччини на Львівщини проходить низка екологічних навчальних заходів для підприємців з 5  громад-партнерів — Рава-Руська, Жовківська, Куликівська , Добросинсько-Магерівська та Новояворівська.

І вже цього місяця в місті Новояворівськ відбудеться третій для області тренінг на тему «Виробництво і торгівля екологічно чистими предметами зберігання».

📅 Дата: 14-18 серпня 2023 року, 10:00 - 17:00.

📍 Місце: м. Новояворівськ, кафе «Crystal».

Умови участі: безкоштовно за попередньою реєстрацією.Мета тренінгу: надання учасникам знань, інструментів та практичних навичок, необхідних для успішного виробництва і торгівлі екологічно чистими предметами зберігання, а також ознайомлення з цінніми інструментами та стратегіями для успішного бізнесу у галузі екопродукції.

Під час тренінгу будуть розглянуті такі теми:
🌱 Промоція території громади через виробництво екологічно чистих продуктів зберігання та торгівлю ними.
🌱 Важливість маркетингового підходу до планування виробничої та комерційної діяльності підприємства.
🌱 Проєктний підхід до виробництва екологічно чистих предметів зберігання.
🌱 Маркування екологічно чистих предметів зберігання та його роль у залученні клієнтів.
🌱 Захист авторських прав у сфері виробництва та торгівлі. 
💡 Отже, на тренінгу ви отримаєте цінні знання, навички та практичні інструменти, які допоможуть розвивати власний бізнес або покращити наявний. 💼🌱

Крім того, подія надасть унікальну можливість зустрітися з однодумцями та фахівцями з екобізнесу, обмінятися досвідом і встановити цінні бізнес-контакти. 🌍📈

Реєстрація вже відкрита й триватиме до 14 серпня🎟📝 переходьте за посиланням: https://forms.gle/SmaRKrxvECvzZi4G6

🌟 Чекаємо всіх, хто бажає розвивати екологічно чисте виробництво продуктів зберігання та торгівлю ними, до зустрічі на тренінгу!🌿👥

Довідкова інформація:
Захід відбудеться в межах програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» за співфінансування Європейського Союзу та уряду Німеччини. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту.
Детальніше: www.eu4business.org.ua

Стратегічний виконавець програми – німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Локальний партнер з виконання – КУ «Інституту розвитку громади» Жовківської міської ради.

Зміст публікації на  тренінгу є виключною відповідальністю КУ «Інституту розвитку громади» Жовківської міської ради і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу та уряду Німеччини.