Оголошення про початок підготовки аналітичного звіту з проведення містобудівного моніторингу територій населених пунктів Рава-Руської міської територіальної громади

  • 154

Фото без описуЗ метою виконання вимог Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та Порядку проведення містобудівного моніторингу, затвердженого Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 01.09.2011 № 170 Рава-Руська міська рада інформує про початок підготовки аналітичного звіту з проведення містобудівного моніторингу територій населених пунктів Рава-Руської міської територіальної громади.

Прийом пропозицій щодо необхідності здійснення моніторингу окремих об’єктів містобудування буде проводитись з 31 липня 2023 року до 11 серпня 2023 р., (з приміткою в темі листа «містобудівний моніторинг») в паперовому та електронному вигляді за адресою: 80316, Львівська обл., Львівський р-н, м. Рава-Руська, вул. Ярослава Мудрого,3 (1 пов.) відділ містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства; електронна адреса міської ради: ravagromada@gmail.com. Пропозиції можуть подаватись фізичними особами із зазначенням прізвища, імені та по батькові, місця проживання (із особистим підписом у разі письмового звернення) та контактного номеру телефону. Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи.

Пропозиції, надані після встановленого строку, не розглядаються. Анонімні пропозиції не розглядатимуться!