Молодь - рушійна сила нашої країни

  • 673

Фото без опису

Щиро вітаємо усю молодь, творців сьогодення, позитивних змін та майбутнього! Нам потрібні Ваші успіхи, оптимізм, Ваша віра і прагнення до кращого. 

17 травня в нашій територіальній громаді було створено «Рава-Руський Молодіжний центр» для розвитку молодих людей, для підвищення рівня їх громадянської освіти та для підвищення рівня мобільності молоді. Здобувши перемогу у конкурсі «Розвиток мережі молодіжних центрів та просторів у Львівській області» та отримавши грант на 400 тисяч гривень, Рава-Руський Молодіжний центр з кожним днем все більше розвивається та розширює масштаби своєї діяльності. Меблі, техніка, настільні ігри, кошти на проведення заходів та матеріали на ремонт приміщень - все для нашої молоді. 

Молодіжним центром також було проведено показ серій фільмів під відкритим небом, краєзнавчі автобусні та велопоїздки по старостинських округах, які допомагають молодому поколінню детальніше ознайомитись з нашою громадою. Без ініціатив та ідей молоді ми не зможемо розвиватися, тому розуміємо і робимо все необхідне для кращого майбутнього наших дітей.

І сьогодні в День молоді було проведено квест «Знайомство з Рава-Руською». Розпочався він хвилиною мовчання, вшановуючи памʼять тих, хто ціною свого життя, бореться за нашу свободу, незалежність та спокійний сон. Дякуємо за те, що маємо можливість розвиватись та працювати на благо нашої молоді! 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису