Безпековий форум для громад: Спільна дія – Непереможні разом!

  • 125

Фото без опису

Безпековий Форум для громад «Створення ефективної системи управління безпекою. Розвиток добровільного пожежного руху в громадах» відбувся в Києві у змішаному форматі. Учасниками стали понад 300 представників громад.

Захід провела Всеукраїнська Асоціація ОТГ, за підтримки Програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), в рамках реалізації Стратегії адвокації 2021-2025 рр., при партнерстві Громадської спілки «Пожежні-рятувальники України» та Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».

Мета заходу  визначення пріоритетів для розвитку безпекових заходів в громадах та пропагування добровольчого пожежного руху, удосконалення функціонування підрозділів місцевої та добровільної пожежної охорони задля забезпечення безпеки та добробуту мешканців громад. Понад 300 представників громад стали учасниками Безпекового форуму, який пройшов у змішаному форматі.

Форум об’єднав представників різних секторів, урядових та недержавних організацій, програм міжнародної технічної допомоги, голів територіальних громад, заступників, старост, керівників та спеціалістів громад з питань цивільного захисту, підрозділів місцевих та добровільних пожежних команд, фахівців Центрів безпеки в громадах, представників недержавних організацій та експертного середовища.

Серед них й був Іван Івануса, Голова Рава-Руської територіальної громади Львівської області, який познайомив учасників з досвідом роботи пожежно-рятувального підрозділу Гійче Рава-Руської громади та розповів про ефективну взаємодію з міжнародними партнерами.

 Ознайомитись з презентацією можна за посиланням.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису