ВІДБУЛАСЯ СЕСІЯ МІСЬКОЇ РАДИ

  • 164

Фото без опису

У актовому залі офісу Рава-Руської міської ради відбулось повторне скликання другого засідання XXXVII cecії Рава-Руської міської ради VIII демократичного скликання. У засіданні, яке очолив міський голова Іван Івануса, узяли участь 16 з 26-х депутатів.

На порядок денний засідання міський голова запропонував депутатам винести питання, які були попередньо вивчені членами постійних комісій, детально опрацьовані та рекомендовані на затвердження сесії міської ради.

Значна частина у переліку порядку денного відведена земельним питанням, зокрема щодо надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, про затвердження землевпорядної документації, про надання земельних ділянок в оренду та багато інших.

Також сьогодні на сесії міської ради прийнято важливе рішення, яке зараз особливо на часі, як ніколи. Одноголосно було підтримано рішення про демонтаж обʼєктів, знятих з державного обліку памʼяток історії та культури на території Рава-Руської територіальної громади, щоб цей процес остаточно завершився.

Відтак усі питання, що виносилися на розгляд сесії, опрацьовано та погоджено за результатами голосувань.