ВГОІ «Правозахисна спілка інвалідів» провела фокус-групове дослідження

  • 246

Фото без опису

24 серпня 2023 року в День Незалежності України, команда Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Правозахисна спілка інвалідів» завітала з робочим візитом до Рава-Руської громади для проведення фокус-групового дослідження в рамках проєкту «Дослідження участі громадськості у процесах прийняття владних рішень у партнерських громадах Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».

Розпочався захід із вшанування пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

У фокус-груповому дослідженні Рава-Руської громади взяли участь члени громадських організацій, були запрошені внутрішньо переміщені особи, які проживають на території громади, а також особи з інвалідністю та інклюзією. Від імені Рава-Руської міської ради до заходу долучилися міський голова Іван Івануса, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Мар’ян Свірнюк, керуюча справами (секретар) виконавчого комітету Ірина Івануса, працівники відділів та комунальних закладів міської ради. Усі запрошені мали змогу висловитися щодо тем, винесених на порядок денний.

В ході зустрічі було проведено фокус-групове дослідження, його обговорення та анкетування серед учасників дослідження, щодо залучення різних груп громадськості до процесів прийняття владних рішень.

Представники Рава-Руської міської ради зазначили, що працюють над тим, щоб забезпечити належний рівень інтеграції до процесів прийняття рішень всіх категорій мешканців громади, в тому числі молоді, осіб з інвалідністю, жінок та ВПО.

Щиро дякуємо нашим партнерам Всеукраїнській громадській організації інвалідів «Правозахисна спілка інвалідів» за можливість співпраці!

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису