Повідомлення про оприлюднення проекту детального плану території (ДПТ) та звіту про стратегічну екологічну оцінку (СЕО)

  • 449

Фото без опису

1). Детальний план території земельної ділянки (кадастровий номер 4622787900:02:006:0010), площею 0,5417 га, по зміні цільового призначення із земель (01.03) для ведення особистого селянського господарства на (12.11) землі для розміщення та експлуатації об'єктів дорожнього сервісу, за адресою: Урочище «Лонка» у с. Рата.
Даним детальним планом території передбачається зміна цільового призначення земельної ділянки. із земель (01.03) для ведення особистого селянського господарства на (12.11) землі для розміщення та експлуатації об'єктів дорожнього сервісу. На проектованій земельній ділянці пропонується будівництво ряду об’єктів транспортної інфраструктури.

2). Орган, що прийматиме рішення про затвердження ДПТ та Звіту про СЕО – Рава-Руська міська рада Львівської області.

3). Процедура громадського обговорення та строки подання пропозицій та зауважень у процесі здійснення СЕО здійснюється відповідно до ЗУ «Про стратегічну екологічну оцінку», а саме:
а) дата початку проведення громадського обговорення та строки обговорення – 30 днів з дня оприлюднення повідомлення з 28.08.2023 року до 28.09.2023 року;
б) способи участі громадськості: надання пропозицій і зауважень до закінчення терміну громадського обговорення на поштову адресу: Рава-Руська міська рада Львівської області (80316, Львівська обл., Львівський р-н, м. Рава-Руська, вул. Ярослава Мудрого, буд. 3).
в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань: 29.09.2023 року о 12:00 год. в приміщенні Рава-Руської міської ради за адресою: 80316, Львівська обл., Львівський р-н, м. Рава-Руська, вул. Ярослава Мудрого, буд. 3.
г) Ознайомитися з проєктом і надати зауваження та пропозиції щодо проєкту ДПТ та звіту про СЕО можна за адресою: Рава-Руська міська рада Львівської області (80316, Львівська обл., Львівський р-н, м. Рава-Руська, вул. Ярослава Мудрого, буд. 3). Адреса сайту: https://rava-mr.gov.ua/
ґ) Розпорядником інформації щодо стану довкілля та інформації пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується проєкту є Рава-Руська міська рада Львівської області.

4). Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо ДПТ та звіту про СЕО: не передбачено.

 

Повідомлення про оприлюднення проекту детального плану території (ДПТ) та звіту про стратегічну екологічну оцінку (СЕО)

Детальний план території земельної ділянки

Звіт про стратегічну екологічну оцінку