Увага! Оголошено конкурс на посаду Директора Центру культури і дозвілля м.Рава-Руська!

  • 325

Фото без опису

Правові підстави проведення конкурсу:

Наказ начальника Відділу культури, туризму, молоді та спорту Рава-Руської міської ради №01-07/96 від 28.08.2023 р. «Про оголошення конкурсу на посаду директора ЦКід м.Рава-Руська’’ Рава-Руської міської ради Львівського району Львівської області, відповідно до Закону України «Про культуру», Положення «Про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника Центру культури і дозвілля», затвердженого рішенням сесії Рава-Руської міської ради від 23.06.2023 року №15 (далі – Положення), враховуючи рішення сесії.

Найменування і місцезнаходження закладу:

Центр культури і дозвілля м.Рава-Руська Відділу культури, туризму, молоді та спорту Рава-Руської міської ради Львівського району Львівської області: 80316, Львівська обл., Львівський р-н, м. Рава-Руська, вул. Ярослава Мудрого, 8.

Найменування посади:
Директор Центру культури і дозвілля м.Рава-Руська Відділу культури, туризму, молоді та спорту Рава-Руської міської ради Львівського району Львівської області.

Умови оплати праці:
Посадовий оклад, доплати, надбавки, премії встановлюються, згідно з контрактом, відповідно до присвоєного тарифного розряду згідно наказу Міністерства культури України від 18.10.2005 №745 «Про впорядкування умов оплати праці працівників культури на основі Єдиної тарифної сітки», інших нормативних документів.

Інформація про призначення на посаду:
Призначення на посаду директора Центру культури і дозвілля м.Рава-Руська Відділу культури, туризму, молоді та спорту Рава-Руської міської ради Львівського району Львівської області здійснюється за результатами конкурсного відбору шляхом укладення трудового контракту.

Загальні вимоги до кандидатів: 

Директор Центру культури і дозвілля може бути особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має здатність за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.
Повинен знати:  чинне законодавство в галузі культури;  чинні нормативні акти,  що  регулюють  культурно-освітню  та  дозвіллєву діяльність;  форми  і  методи  організації  роботи  з населенням з урахуванням демографічних, вікових  та  соціальних  особливостей; сучасні  методи  господарювання  та  управління;  основи трудового законодавства; правила і норми охорони праці, виробничої санітарії та протипожежного захисту.

- організаторські здібності;
- вміння формувати та організовувати роботу проєктних команд;
- володіння етикою та методами ділового спілкування.

 

Кваліфікаційні вимоги:

Повна   або   базова   вища   освіта відповідного   напряму   підготовки   (спеціаліст  або  бакалавр).
Післядипломна  освіта  в  галузі  управління.   Стаж   роботи   за професіями  керівників  нижчого рівня:  для спеціаліста не менше 2 років, бакалавра - не менше 3 років.

 

Не може обіймати посаду особа, яка:
за рішенням суду визнана недієздатною або її дієздатність обмежена;

  • має судимість за вчинення злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку, або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення корупційного правопорушення, пов’язаного з корупцією;
  •  є близькою особою або членом сім’ї керівника органу управління або Засновника.

Для участі в конкурсі кандидат особисто подає такі документи:
- заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;
- автобіографія, що містить прізвище, ім’я та по-батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про відсутність чи наявність судимості;
- копії документа, що посвідчує особу;
- копії документів про вищу освіту (з додатком);
- два рекомендаційні листи довільної форми;
- мотиваційний лист довільної форми;
- інші документи, які підтверджуватимуть її професійні та моральні якості (за бажанням).
Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої нею інформації.

 

Кінцевий термін подачі документів претендентами на заміщення вакантної посади директора Центру культури і дозвілля м.Рава-Руська Відділу культури, туризму, молоді та спорту Рава-Руської міської ради Львівського району Львівської області до 26 вересня 2023 року (включно).

 

Місце подання документів:
Відділ культури, туризму, молоді та спорту Рава-Руської міської ради Львівського району Львівської області.
Адреса: м. Рава-Руська, вул. Є. Коновальця, 8 (3 поверх), з 10:00 до 16:30 год.
Особа, яка надає інформацію про конкурс та приймає документи для участі у конкурсі:
Думич Тетяна Володимирівна, +380958432791, rava_kultura@ukr.net.

 

Процедура проведення конкурсу на посаду директора Центру культури і дозвілля м.Рава-Руська Відділу культури, туризму, молоді та спорту Рава-Руської міської ради Львівського району Львівської області

 

Загальна тривалість конкурсу не може перевищувати двох місяців з дня його оголошення.